Κρατάμε τη Φλόγα αναμμένη στο 41 Street του Υμηττού!

Το καφεθέατρο 41 Street στην πλατεία Υμηττού φέτος εύχεται χρόνια πολλά με έναν διαφορετικό τρόπο… εγκαινιάζοντας υπερήφανα την συνεργασία του με την Φλόγα*!

Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι μήνες γιορτής και αλληλοστήριξης! Από κάθε παραγγελία των φίλων του μαζαγιού τα 0,41 € πηγαίνουν σε παιδιά που ασθενούν και έχουν την ανάγκη μας.

Το 41 Street γιορτάζει προσφέροντας και απευθείας στους πελάτες. Το δώρο ανταποδίδεται σε σας, τους φίλους του μαγαζιού, ως έκπτωση 41 λεπτών σε κάθε παραγγελία σας μετά το πέρας του διμήνου.

Από 07/12 έως 31/01 θα έχουν όλοι την ευκαιρία, παραγγέλνοντας απλώς το ρόφημά τους να συνεισφέρουν. Πίνοντας τον καφέ, τη σοκολάτα, το ποτό, το κοκταίηλ σας ενισχύετε το κλίμα εορταστικής αλληλεγγύης!

Αν προστατεύσεις κι εσύ την φλόγα, παραμένει φωτεινή και επιστρέφει σε σένα… Στο 41 Street του Υμηττού, κρατάμε τη Φλόγα αναμμένη.

*Η Φλόγα είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συστήθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα στα τρυφερά πλάσματα που πάσχουν από καρκίνο.

41 Street café
Ανδρέα Λεντάκη/πρώην Θράκης 41
τηλ. 210-7620254

You may also like