Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Φεβρουάριος, Vol. 1

 

Μην απορείτε με το μήνα. Άλλωστε, είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε και τον Ιανουάριο, αλλά και να υποδεχθούμε νέους κύκλους εργαστηρίων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά! Οπότε, μαμάδες και μπαμπάδες, πιάστε χαρτί και μολύβι να σημειώσετε στοιχεία επικοινωνίας!

01+Σχεδία..Η «Σχεδία στην Πόλη» (Παπαμάρκου 8) ετοιμάζεται να ταξιδέψει τα παιδιά αυτό το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου στο… διάστημα! Μέσα από το παιχνίδι, αλλά και τις κατασκευές, τα παιδιά θα μάθουν για τα άστρα και τους πλανήτες, καθώς κι άλλα πολλά μυστικά του σύμπαντος! Για συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310-236344 ή στο 6978-383064 από τις 11 πμ έως τις 2 μμ κι από τις 6 μμ έως τις 9 μμ. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 5€ και τα έσοδα των συνδρομών προορίζονται για προγράμματα στήριξης παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ραντεβού το Σάββατο, στις 11 πμ, λοιπόν, μην τυχόν παρακοιμηθείτε και σας «ξεχάσει» το μαγικό διαστημόπλοιο!

02+Νους+κ..Γι’ αυτό το εργαστήρι με βοήθησαν οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί  . Με ημερομηνία έναρξης της 6η Φεβρουαρίου, το Βιβλιοπωλείο «Νους και Γνώση» (Λαζάρου Τσάμη 70) διοργανώνει τα «ΚαλλιτεχνοΣτροβιλίσματα», δύο κύκλους εργαστηρίων, ο ένας για παιδιά 4-6 ετών κι ο δεύτερος για 7-10 ετών. Κάθε κύκλος αποτελείται από επτά συναντήσεις όπου τα παιδιά μέσα από μία σειρά κατασκευών και δράσεων, τα παιδιά αναπτύσσουν τόσο τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, ενώ ταυτόχρονα διδάσκονται τη σημασία του διαλόγου ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας αλλά και της ομάδας. Κι επειδή το γοργόν και χάρην έχει… φροντίστε να κρατήσετε εγκαίρως θέση τηλεφωνώντας στο 2310-907422 ή στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected] .

Σας εύχομαι να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τα παιδάκια σας! 

You may also like