Λάμψη express : Ένα δώρο για την ημέρα της γυναίκας

 Οι γυναίκες σήμερα δεν περιμένουμε θαύματα από τα καλλυντικά μας, έχουμε ρεαλιστικές και συγκεκριμένες προσδοκίες. Ο πιο συχνός και πραγματοποιήσιμος στόχος είναι η υγιής και φωτεινή επιδερμίδα. Μια επιθυμία που ενεργοποιείται ακόμη πιο έντονα όταν είναι γιορτές ή ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Όταν θέλεις άμεσο αποτέλεσμα λείανσης και λάμψης, το μυστικό είναι η απολέπιση και στην συνέχεια η μάσκα στοχευμένης δράσης. Όταν η επιδερμίδα είναι λεία, απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα, τότε αντανακλά το φως και δείχνει πολύ πιο λαμπερή. Η νέα τάση θέλει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας κρέμες η λοσιόν σταδιακής απολέπισης, έχουν ήπια δράση και συνδυάζονται με τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίδας. Το μυστικό τους είναι τα οξέα, είτε AHA’S είτεBAHA’S, τα οποία ουσιαστικά κάνουν χημική απολέπιση και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Τι προτείνουμε για όλες τις ημέρες της γυναίκας με το πιο εύκολο τρόπο… 

  • Το gel απολέπισης Pure Scrub της Clarins. Ιδανικό για μικτή η λιπαρή επιδερμίδα. Σας ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.
  • Η μάσκα απολέπισης και ομοιογένειας Insta – Masque της Nuxe. Με τριαντάφυλλο και ενεργό άνθρακα. Ετοιμαστείτε για μια εξπρές detox εμπειρία!Απολαυστική υφή μαύρου gel, το οποίο μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το νερό. Δύο φυσικά ενεργά συστατικά, το τριαντάφυλλο και ο άνθρακας, ενώθηκαν σε μια μάσκα με υφή εξαιρετικά αισθησιακού μαύρου gel. Αυτό το gelμετατρέπεται σε γαλάκτωμα για να αποτοξινώσει την επιδερμίδα και να της χαρίσει λάμψη σε μόλις 2 λεπτά.
  • Η μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης της Avocado της Keihl’s. Εμπνευσμένη από τις χειροποίητες μάσκες με την πλούσια και κρεμώδη  σύνθεσή της κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, τη θρέφει και ενυδατώνει τον προστατευτικό φραγμό της αποτρέποντας την απώλεια νερού σφραγίζοντας την υγρασία της.
  •  Η μάσκα λάμψης με πορτοκάλι της Radiance της Apivita είναι μιαενυδατική μάσκα προσώπου για λάμψη και αναζωογόνηση με υφή cream – gel κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Σας λειαίνει την επιδερμίδας και χαρίζει λάμψη εμπλουτίζοντας  με βιταμίνη C προσφέρει επιπλέον φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία.

Έχουμε πει αρκετές φορές ότι αν θέλουμε να έχουμε λαμπερό δέρμα πρέπει να φροντίζουμε τη διατροφή και την υγεία μας. Ο ύπνος και το νερό είναι το Α και το Ω. Η μείωση αλκοόλ, καφεΐνης και ζάχαρης επιβραδύνουν  την παραγωγή κολλαγόνου. Δοκιμάστε να τρώτε λαχανικά , να πίνετε αρκετό νερό και να έχετε καλό ύπνο για λίγες ημέρες και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σας. Ακολουθείστε καλές συνήθειες…

Photo credits: @j (unsplash)

You may also like