Άχρηστες πληροφορίες για το sex

LoveΗ αλήθεια είναι πως οι επιστήμονες κάνουν διάφορες έρευνες γύρω από το sex με σκοπό να κάνουν τη σεξουαλική μας ζωή καλύτερη. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά αποτελέσματα που μας κάνουν να γελάμε κι άλλα τόσα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ.

*Ένας τυπικός άνθρωπος μεταξύ 20 και 70 ετών, ξοδεύει κατά μέσο όρο 600 ώρες από τη ζωή του κάνοντας sex. Από την εξίσωση προκύπτει ότι καθόλη τη διάρκεια της ζωή μας -δεδομένου ότι θα φτάσουμε τα 70- κάνουμε sex 14,4 μέρες. Τουλάχιστον απογοητευτικό για 50 χρόνια σεξουαλικής διάρκειας που ισούνται με 18.250 μέρες.

*Οι Αμερικάνοι ξοδεύουν πιο πολλά χρήματα σε πορνό παρά σε κουλουράκια.

*Σύμφωνα με έρευνα του Runner’s World Magazine, δύο στους τρεις δρομείς φαντάζονται το sex κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτό είναι πολύ λογικό να αυξάνει τις επιδόσεις τους. Από την άλλη όμως, αυτός ο ένας στους 11 που σκέφτεται το τρέξιμο όσο κάνει sex, άραγε τον κάνει καλύτερο εραστή;

*Εσύ το ήξερες ότι όσοι μασάνε τον πάγο είναι θερμότεροι εραστές; Τώρα λοιπόν ξέρεις πως ένας άντρας που πίνει ζεστό νερό ή το ποτό του χωρίς πάγο, το κάνει μάλλον για να ανεβάσει την “θερμοκρασία” του.

*Η ταχύτητα με την οποία κινείται το σπέρμα είναι 18 χλμ/ώρα. Να πούμε ότι του φαινόταν, ψέματα θα πούμε

*Είσαι coffee addicted; Τότε σίγουρα κάνεις περισσότερο sex από κάποιον που αποφεύγει να πίνει και σίγουρα το απολαμβάνεις περισσότερο.

*Μετά τη διείσδυση ο μέσος χρόνος πριν τον οργασμό είναι 2 λεπτά. Αν εσύ θες περισσότερο τότε είσαι υπεράνθρωπος. Ο χρόνος ισχύει για το μέσο άνθρωπο.

*Σύμφωνα με την έκθεση του Kinsey, μόλις το το 10% του πληθυσμού είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο. Οι υπόλοιποι ανήκουν κάπου στη μέση.

*Οι γυναίκες είναι ρομαντικές και κατά την αυτοϊκανοποίηση. Θέλουν τα κεράκια τους για να λειτουργήσουν. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει μια έρευνα του Hite.

*Σύμφωνα με την έκθεση του Kinsey (1953), το 15% του γυναικείου πληθυσμού ήταν ικανό να απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς.

*Τέλος, τα μάτια και ο κόλπος είναι τα μόνα αυτοκαθαριζόμενα όργανα…

Πηγή: lovepoint.gr

You may also like