Με τις Sheet masks οι μάσκες ομορφιάς γίνονται παιχνίδι

Η κοσμετολογία αγαπάει την γυναίκα. Την καθημερινή μητέρα, νοικοκυρά, εργαζόμενη, ερωμένη, η οποία νιώθει πως δεν μπορεί να προλάβει όσα θέλει μέσα σ’ένα 24ωρο που δείχνει να είναι εξωφρενικά μικρό. Και η τεχνολογία της κοσμετολογίας φαίνεται πως κατανοεί πλήρως τις ανάγκες μας για γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Φανταστείτε μια μάσκα μορφιάς που μπορείτε να την έχετε μαζί σας, όπου πάτε. Και που θα μπορέσει να εφαρμοσθεί ακόμα και εκτός του σπιτιού σας. Φανταστείτε, να μπορείτε να αγοράσετε μια μάσκα, που στην περίπτωση που δεν σας καλύψει, να μην μείνετε μ’ ένα ολόκληρο σωληνάριο προς κατανάλωση.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι sheet masks. Οι μάσκες που βγαίνουν σε μορφή πανιού, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα. Και εκείνες που μας επιτρέπουν να κάνουμε και κάποιες άλλες δουλειές ταυτόχρονα, όσο τις περιμένουμε να δράσουν.

Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις καλύτερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, στο εμπόριο και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουρες πως θα βρείτε αυτή που θα καλύψει πλήρως τις δικές σας ανάγκες. Εμείς σίγουρα προσθέσαμε κάποιες στο next shopping wishlist μας.

Κείμενο: Εύη Τσανάκα

 

You may also like