Μην χάσετε το νέο Lazy Sunday Brunch στο Athénée!

Αν δεν έχετε αποφασίσει πού θα πάρετε το brunch σας το πρωινό της Κυριακής, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε το Athénée, στο κέντρο της πόλης, για να απολαύσετε τα υπέροχα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου.

Για δύο ακόμα Κυριακές θα υπάρχει το Κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, που φέτος απογειώνεται με τη συνεργασία του ταλαντούχου Στέλιου Παρλιάρου, και δείχνει ότι οι Κυριακές μας θα είναι υπέροχες.

Επώνυμοι φίλοι του Athénée και δημοσιογράφοι γεύσης βρέθηκαμε το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, δημιουργώντας ένα υπέροχο vibe, στο αθηναϊκό hot spot για να απολαύσουν το νέο brunch menu από το chef Νίκο Σκλήρα, επιλέγοντας από βιολογικά αυγά με κινόα και croque madame, μέχρι ζουμερά burgers, φυσικούς χυμούς και  υπέροχα cocktails.

Φυσικά, όλοι ενδώσαμε και στις γλυκές δημιουργίες που έχει ετοιμάσει ειδικά για το Lazy Sunday Brunch του Athénée ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος σε έναν εντυπωσιακό buffet – έργο τέχνης, που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για τις επόμενες δύο Κυριακές, έως 3 Νοεμβρίου. 

Athénée

Βουκουρεστίου 9 Αθήνα | Τηλ. κρατήσεων 210 3251430

Photo credits: Γιώργος Ξίγκος

You may also like