Μόδα και Yoga στο Island, από την Ανδριάνα Σακκά

NassosNtotsikas3Η πρόσκληση για ένα event στο μαγευτικό χώρο του Island, το οποίο θα συνδύαζε τα δύο μας αγαπημένα σπορ, δηλαδή την yoga και την μόδα είναι από αυτές στις οποίες απαντάς αμέσως με ένα μεγάλο «Ναι!». Το The K-magazine δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο fashion event που άνοιξε τη νέα σαιζόν κάνοντας μας να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Τα ονόματα των διοργανωτών ήταν η πρώτη εγγύηση ότι μας περίμενε κάτι ξεχωριστό, μια που για αυτό το all day event ένωσαν τις δυνάμεις σου τα γνωστά στούντιο Hot Yoga,η σταθερή αξία του Island Club και φυσικά το αγαπημένο Salon de Bricolage. Το μήνυμα ήταν ένα και σημαντικό, «η ομορφιά είναι εσωτερική υπόθεση και αντανακλάται στην εξωτερική ομορφιά», και εμείς το καταλάβαμε αμέσως μόλις φθάσαμε στον καταπράσινο κήπο. Χαμόγελα μας υποδέχτηκαν, δροσερά αναψυκτικά και παγωτά, ενώ κάτω από τα δέντρα μικρά groups των 15 ατόμων έκαναν yoga, κάτω από τεράστιες τέντες βρίσκονταν τοποθετημένες αριστοτεχνικά οι εκπληκτικές δημιουργίες των πιο πρωτοποριακών fashion brands, και σε μία γωνία ο διατροφολόγος-διαιτολόγος Θαλής Παναγιώτου έδινε πολύτιμες συμβουλές διατροφής.

φωτογραφία

Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε, λίγο με κους κους μόδας, λίγο κουβέντα με τους σχεδιαστές, λίγο μασάζ χαλάρωσης και ευεξίας κάτω από τη σκιά των δέντρων, δροσερές σαλάτες υπό τους ήχους που επέλεγαν για εμάς οι παραγωγοί του EnLefkoFM, και γρήγορα έφτασε και η ώρα για την κορυφαία στιγμή της βραδιάς. Η λαμπερή Κατερίνα Καινούργιου έκανε την εισαγωγή, και στην πράσινη πασαρέλα το fashion show ξεκίνησε! Παρέλασαν δημιουργίες 11 Ελλήνων σχεδιαστών, ανάμεσά τους ο πολυτάλαντος Nassos Ntotsikas, ο Βασίλης Ζούλιας, η Χαρά Λεμπέση και η Kathy Heyndels. Το finale ήταν εξίσου μοναδικό: ο γνωστός δάσκαλος yoga, Ion Mangos, περπάτησε και αυτός στην πασαρέλα με στάσεις yoga, κλείνοντας την ημέρα με τη γνωστή στάση Namaste.

lebessi Ιόλη Καρρά Μέμα Σιμονετάτου

Από την ημέρα στο Island δεν έλειπε τίποτα, γυμναστική, ευεξία και μόδα αγκαλιάστηκαν από το κοινό και μας έπεισαν ότι η πραγματική ομορφιά ξεκινάει πράγματι από μέσα προς τα έξω. Ανυπομονούμε για την ενδιαφέρουσα συνέχεια και μέχρι τότε λέμε και εμείς… Namaste!

IMG_1304

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Ελένη Πρέκα από τα Hot Yoga για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.

You may also like