Μ.Βρετανία: Απόδραση σε σπίτι με ιστορία και έναν υπέροχο κήπο!

Όταν κάθεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου και βλέπεις αυτό το σπίτι-όνειρο να υπάρχει και να κατοικείται, λες ότι μάλλον η ζωή είναι άδικη. Διαφορετικά γιατί να μην είσαι και εσύ σε έναν τέτοιο κήπο και να απολαμβάνεις τη φύση και την καθημερινότητα σου, μέσα σε αυτόν τον παράδεισο.

Δυστυχώς δεν ζούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν μπορούμε να κατοικούμε εκεί… Μπορούμε όμως να το περιεργαστούμε καλά, να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε ότι χαλαρώνουμε μέσα σε αυτή την υπέροχη μπανιέρα … ή ότι κάνουμε ένα περίπατο στο γεφυράκι που υπάρχει μέσα στο κήπο.
Ed-Mansewood-ext09
Νομίζω ότι κοιτώντας και μόνο τις εικόνες μπορούμε να ξεφύγουμε. Τα αρχοντικά σπίτια με κήπο στη Βρετανία και γενικότερα στην Ευρώπη είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα. Εχουμε, λοιπόν , την ευκαιρία, αυτή τη στιγμή να θαυμάσουμε ένα γοητευτικό σπίτι που μοιάζει να είναι βγαλμένο από το Pride & Prejudice. Δείτε απλά τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να φανταστείτε πως θα ήταν να περνούσατε το καλοκαίρι εκεί και να σας βρει το φθινόπωρο με τις βροχές του.
Ed-Mansewood-int01

Τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα, ακόμα και το μπάνιο είναι τόσο μεγάλο, που νομίζεις ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κανονικό δωμάτιο. Η κουζίνα είναι τόσο φιλόξενη και άνετη που μπορεί μία μεγάλη οικογένεια να μαγειρέψει και να συνυπάρξει στο χώρο χωρίς κανένα εμπόδιο.

Ed-Mansewood-int20
Πραγματικά είναι τόσο όμορφο και μοναδικό να μπορείς να ζεις σε ένα άνετο σπίτι που είναι μέσα στη φύση, με συντροφιά το απόλυτο πράσινο!
Screen_Shot_2013-05-07_at_1.11.23_PM

You may also like