Ντυθείτε «ακριβά» με λίγα μόλις χρήματα!

Θέλετε να ντυθείτε με ρούχα υψηλής ραπτικής κατευθείαν από την πασαρέλα;
Κάντε κλικ στο Wish want wear, μία online υπηρεσία ενοικίασης που επιτρέπει στους χρήστες της να φορέσουν τα τελευταία ρούχα διάσημων σχεδιαστών στο μισό τους κόστος.Για λίγες μόνο μέρες όλες οι γυναίκες μπορούν να νοικιάσουν ρούχα από τις επιδείξεις μόδας της σεζόν- χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία.

Η ιδέα γεννήθηκε από μια ανάγκη που είχαν οι δημιουργοί του (Suruchi Barghava, Suruchi Saxena και Uttara Parikh) ως φοιτήτριες στο Λονδίνο.
«Προσπαθούσαμε να ντυθούμε καλά χωρίς να ξοδέψουμε πολλά και χωρίς να νιώσουμε οικονομική πίεση», λέει η S. Barghava, 33 ετών.
«Η ιδέα μας γεννήθηκε όταν είδαμε το κατάστημα ενοικίασης τσαντών (Bag, Borrow or Steal) που παρουσιάστηκε στην ταινία Sex & the City. Εμπνευσμένοι από το μοντέλο «νοίκιασε, μην αγοράζεις» που υιοθετήθηκε από εταιρείες όπως η Lovefilm και η Zipcar στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Wish Want Wear εμφανίστηκε στο Λονδίνο το Σεπτέμβριο του 2011 με 1,2 εκατομμύρια λίρες από έναν επενδυτή που είχε έδρα την Ινδία.

Η εγγραφή στο site είναι δωρεάν σε όλους και έχει ήδη 25.000 εγγεγραμμένα μέλη, σύμφωνα με την S. Barghava, τα οποία αυξάνονται κατά 60% κάθε μήνα. Τα φορέματα είναι της τρέχουσας σεζόν και είναι διαθέσιμα στο 10% περίπου της τιμής λιανικής για τετραήμερο δανεισμό.

Οι μάρκες που είναι διαθέσιμες είναι οι εξής: Chanel by Vintage, Heirloom, Temperley London, Just Cavalli, Red Valentino, M Missoni.

Κάθε τέλος της σεζόν κάποια κομμάτια αποσύρονται από το site και πωλούνται ατομικά.
Το site θα φιλοξενήσει και νέα θέματα τους ερχόμενους μήνες, μεταξύ των οποίων και μια μπουτίκ γάμου.
«Θέλουμε η ντουλάπα μας να είναι επιλογή όλων των γυναικών ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας», λέει η S. Barghava.

Οι μέρες που η Kate Moss και η Catherine Middleton συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση μετρούν πλέον αντίστροφα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.wishwantwear.com/

Πηγή: http://www.wired.co.uk

You may also like