Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Game of Thrones

Ο Lord Commander βρίσκεται στην Κροατία.

Τα γυρίσματα για την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones έχουν αρχίσει εδώ και λίγους μήνες και οι παραγωγοί για να διασφαλίσουν ότι δε θα διαρρεύσει η πλοκή, όπως συνέβη αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια, αποφάσισαν να γυρίσουν πολλά διαφορετικά τέλη. Έτσι, ακόμη κι αν κάποια σκηνή δει το φως της δημοσιότητας δε θα γνωρίζει κανείς αν είναι μέρος της πλοκής ή όχι.

Σε μία παραγωγή σαν κι αυτή, βέβαια, που εκατοντάδες εκατομμύρια φαν περιμένουν εναγωνίως για την παραμικρή πληροφορία, δε θα μπορούσαν να κρατήσουν τα πάντα κρυφά και να αποτρέψουν κάθε ενδιαφερόμενο από το τραβήξει την πολυπόθητη φωτογραφία.

Το παγκόσμιο πρακτορείο φωτογραφιών «Backrid» κατάφερε να αποκτήσει υλικό από τα γυρίσματα του GOT στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Εκεί, ο Kit Harington (Jon Snow), από τη μία φαίνεται να γυρίζει κάποια σκηνή με ένα μυστηριώδη χαρακτήρα με κουκούλα κι από την άλλη να απολαμβάνει το διάλειμμα του κάνοντας ένα τσιγάρο και πίνοντας κάποιο ζεστό ρόφημα. Η ταυτότητα του ατόμου που τον συνοδεύει παραμένει άγνωστη. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι η Κροατία είναι το μέρος, όπου γυρίζονται οι σκηνές με το King’s Landing, οπότε για κάποιον λόγο μέσα στην 8η σεζόν ο King in the North θα επισκεφθεί ξανά την πόλη.

Το Dubrovnik Times είχε αναφέρει ότι το HBO θα γυρίσει μέρος της τελευταίας σεζόν στην πόλη το Φεβρουάριο που διανύουμε και, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, οι δημιουργοί της σειράς εντοπίστηκαν να ψάχνουν στην Κροατία νέες τοποθεσίες για τα γυρίσματα.

You may also like