Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

12345426_10153692145666955_436294875240489539_nΟυζερί Τσιτσάνης
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου, Πέτρος Ξεκούκης, Ανδρέας Κωνστίνου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Νίκος Ιωαννίδης, Χάρης Φραγκούλης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Αϊβάζης, Μιχάλης Αεράκης, Λάκης Κομνηνός, Μάρα Καβουκίδου, Θοδωρής Αντωνιάδης, Ξανθή Γεωργίου, Σταμάτης Τζελέπης, Ρεγγίνα Παντελίδη, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ιωάννα Παλαιοπάνου
Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού (Mune) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Μαρίζας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Δημήτρης Χαβρές
Το “Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού” είναι μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια στο πνεύμα των αριστουργημάτων της Ντίσνεϊ και του στούντιο Γκίμπλι. Οι θεατές θα ακολουθήσουν τον μικρό Μιουν σε ένα υπέροχο και απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο κωμωδία και συναίσθημα. Ο Μιουν είναι ένας μικρός φαύνος που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα.

Flow Film Festival
ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FLOW FILM FESTIVAL
1. BALANCE
Ο θρυλικός David Carrier-Porcheron a.k.a D.C.P εξερευνά την κουλτούρα και τον δείκτη ευτυχίας των ανθρώπων που έχουν συνδέσει την ζωή τους με τα boardsports.
Ένα high quality film project με δυνατές action σκηνές από first class riders! (snowboard, surf & skate). Ταξίδιασεμοναδικούςπροορισμούςτουπλανήτη, Indonesia, Shanghai, Canada, Norway, Costa Rica, Japan, Kamchatka, Switzerland. Ο D.C.P μεταφέρει στους θεατές το αίσθημα ευτυχίας που νιώθουν οι riders κατά την υπερ-προσπάθεια τους να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία!
Πρωταγωνιστούν: DCP, Terje Haakonsen, Benji Ritchie, Nicolas Muller, Austen Sweetin, Pete Devries, Devun Walsh, JF Pelchat, Romain De Marchi, Temple Cummins, Mark Appleyard, Louie Barletta, Paul Hart and more.
Σκηνοθεσία: DCP και PD Watt

2. The Thing About Greece… Is that it’s covered in mountains!
Ένα ντοκιμαντέρ ύμνος στην ομορφιά του Eλληνικού backcountry!
Μια ομάδα από τους πιο πορωμένους Έλληνες snowboarders, εξερευνούν τις καλύτερες και πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες των Ελληνικών βουνών! Τους ακολουθούν παντού, κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι κάμερες του Θέμη Λαμπρίδη και της Jagged Melon productions.

Το αποτέλεσμα στην μεγάλη οθόνη θα είναι άκρως εντυπωσιακό, έντονα κινηματογραφικό, απόλυτα εθιστικό, και όμως, είναι στην Ελλάδα!
Directed by: Themistocles Lambridis

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like