Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το sequel του αγαπημένου musical Mamma Mia! επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας (Amanda Seyfried, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan. κ.α.) αλλά και μερικούς νέους, όπως η Lily James και η Cher, που έρχονται να δώσουν τη δική τους πινελιά υπό τη μουσική συνοδεία των ABBA.

Mamma Mia! Here We Go Again

Είδος ταινίας: Κομεντί

Ηθοποιοί: Lily James,  Amanda Seyfried, Meryl Streep, Dominic Cooper, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Christina Baranski, Cher, Jeremy Irvine, Andy Garcia, Julie Walters

Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί “Καλοκαίρι”, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!
Πέρα από την ταινία, ο Πάνος Μουζουράκης συμμετέχει και στο soundtrack της ταινίας με το κομμάτι «Kisses Of Fire», το γνωστό τραγούδι των ABBA.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like