Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

O Rowan Atkinson επιστρέφει δυναμικά στο ρόλο του ανορθόδοξου κατασκόπου Johnny English, έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Olga Kurylenko. H Cate Blanchett κι ο Jack Black, μαζί, στην περιπέτεια φαντασίας «Το Σπίτι Με Το Ρολόι Στον Τοίχο».
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – O Johnny English Ξαναχτυπά (Johnny English Strikes Again)
Είδος ταινίας: Κωμική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy

Ο ένας και μοναδικός Rowan Atkinson επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Olga Kurylenko, που προσπαθεί να του βάλει ”φρένο”, αλλά ο οδοστρωτήρας Johnny English δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Το Σπίτι Με Το Ρολόι Στον Τοίχο (The House With A Clock In Its Walls)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Jack Black, Lorenza Izzo, Owen Vaccaro, Colleen Camp, Kyle McLachlan

Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι. Σύντομα, ο μικρός Λούις θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο! Θα καταφέρουν να το βρουν και να το σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά; Μια απίθανη ταινία φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Μπέλερς, με τον υποψήφιο για δύο Χρυσές Σφαίρες Jack Black,και τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Cate Blanchett, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like