Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10153877_10152855113291955_5807680408822823602_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2 (HORRIBLEBOSSES 2)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Fox, Chris Pine
Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους.

Ouija
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos, Douglas Smith
Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της αποφασίζουν να παίξουν το σκοτεινό παιχνίδι, Ouija με στόχο να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της νεκρής φίλης τους μέσω αυτού του πίνακα πνευμάτων, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν. Καθώς όμως εμβαθύνουν στα μυστικά του σπιτιού της νεκρής μέσω της επικοινωνίας τους με ένα πνεύμα που αρχικά θεωρούν πως είναι το δικό της, όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Samba
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izia Higelin
Μετά την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των ΑΘΙΚΤΩΝ, μια από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες ταινίες του παγκοσμίου σινεμά, το χρυσό σκηνοθετικό δίδυμο από τη Γαλλία βάζει πλώρη για μια ακόμη ξεκαρδιστική κωμωδία. Στο ίδιο πνεύμα με τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ, η ΣΑΜΠΑ είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται μια συγκινητική παγκόσμια ιστορία με προσφιλείς και οικείους χαρακτήρες. Ο OμάρΣι από τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ θα υποδύεται αυτή τη φορά έναν παράνομο μετανάστη.

Πρόμαχος
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Pantelis Kodogiannis, Kassandra Voyagis, Giancarlo Giannini, Paul Freeman, George Corraface, Yorgo Voyagis, Michael Byrne, Spiros Focas, Karim Kassem
Η ταινία ΠΡΟΜΑΧΟΣ είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο Ελλήνων δικηγόρων που μηνύουν το Βρετανικό μουσείο για την επιστροφή των μαρμάρινων γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας (Παντελής Κοντογιάννης) αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν ήταν παιδί, αλλά τώρα επιστρέφει με την πρόσκληση του διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης (ΤζιανκάρλοΤζιανίνι) για να προχωρήσει την υπόθεση κατά του Βρετανικού μουσείου. Καθώς μαζεύει αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει ότι πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για να επιτρέψουν την πώληση των Μαρμάρων στο Βρετανικό κοινοβούλιο το 1816, η Αθήνα του 2011 βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση. Τον Ανδρέα βοηθάει η συνάδελφος και αντικείμενο του πόθου του, Ελένη (Κασσάνδρα Βογιατζή), όταν επιστρέφουν στο Λονδίνο για να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες.

Η μαρτυρία του εφόρου του Βρετανικού μουσείου (Μάικλ Μπάιρν) δίνει το έναυσμα για μια σκληρότερη αντιπαράθεση, καθώς ο Ανδρέας πιέζει με την υπόθεση κατά του μουσείου. Ο γενικός σύμβουλος για το Βρετανικό μουσείο (Πολ Φρίμαν) υπερασπίζεται τον πελάτη του και εκμεταλλεύεται την υπερβολική αυτοπεποίθηση της ελληνικής νομικής ομάδας. Αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν την οικοδομική κατάσταση του Παρθενώνα την χρονική περίοδο της πώλησης των Μαρμάρων παρουσιάζονται από τον επικεφαλής αρχαιολόγο της Ακρόπολης (Γιώργος Χωραφάς), χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D. Οι δύο δικηγόροι και εραστές έχουν μπροστά τους έναν μακρύ και σκληρό δρόμο μέχρι την επαναφορά των κλεμμένων γλυπτών στην αρχική και φυσική τους θέση, δρόμος που τελικά τους αναγκάζει να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Drive Hard
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: John Cusack, Thomas Jane, Zoe Ventoura, Christopher Morris
Ο Ρόμπερτς, ένας πρώην οδηγός αγώνων, απάγεται από τον Κέλερ, ένα μυστηριώδη κακοποιό, ο οποίος τον αναγκάζει να γίνει οδηγός στις ληστείες του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπουν και οι δύο στο στόχαστρο τόσο της Αστυνομίας, όσο και του υποκόσμου.

Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης Μεταγλωττισμένο – Και σε 3D(The Penguins of Madagascar)
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμούλης, Αργύρης Παυλίδης, Φοίβος Ρίμενας, Δημήτρης Μαρίζας, Στεφανία Φιλιάδη, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Δρίτσας
Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν με τη δικιά τους ταινία!
Στην ταινία «ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ» θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ξεκαρδιστικών, μυστηριωδών πουλιών της παγκόσμιας κατασκοπίας! Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, τον Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας Απόρρητος, προκειμένου να σταματήσουν τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη πριν καταστρέψει τον κόσμο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like