Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

11001761_10153081547976955_5770411578874429085_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Cake
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jennifer Aniston, Anna Kendrick, Adriana Barraza, Sam Worthington
Φοβισμένη, ευαίσθητη και συναισθηματικά κενή, η πικρόχολη Κλερ (Άνιστον) έχει καταφέρει να τους απομακρύνει όλους από τη ζωή της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο ΛοςΆντζελες. Παρατημένη από τον άντρα της, παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι…

John Wick
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe
Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη Ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα. Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μία φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Έμφυτο Ελάττωμα (Inherent Vice)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Joanna Newsom, Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Katherine Waterston, Owen Wilson
Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ νουάρ που “βυθίζεται” στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα και λάμψη της αμερικανικής υποκουλτούρας των ‘60s. Κεντρικός ήρωας ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον οποίο επισκέπτεται η πρώην αγαπημένη του, θέλοντας να τον μπλέξει στο σχέδιο απαγωγής του νυν ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου εραστή της, τον οποίο η επίσημη σύζυγός του σχεδιάζει να κλείσει σε ένα υπερπολυτελές τρελάδικο προκειμένου να του πάρει την περιουσία!Είναι το τέλος της ψυχεδελικής δεκαετίας του ’60 στο ΛοςΆντζελες και ο Ντοκ ξέρει ότι η λέξη ‘’αγάπη’’ δημιουργεί συνήθως προβλήματα… Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε υποχθόνια κίνητρα και πάθη με πρωταγωνιστές σερφάδες, ροκάδες, έναν επικίνδυνο τοκογλύφο, έναν σαξοφωνίστα σε ρόλο μυστικού πράκτορα, έναν πρώην φυλακισμένο που λατρεύει την ΈθελΜέρμαν και μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως ‘’Χρυσός Κυνόδοντας’’, η οποία μπορεί και να είναι απλώς μια κομπίνα που έστησαν κάποιοι οδοντίατροι για να ξεγελάσουν την εφορία.Μία ταινία για την ψυχεδελική δεκαετία του ’60, που με την επίφαση της αστυνομικής πλοκής αναφέρεται στα χαμένα χρόνια της αθωότητας, της κυριαρχίας του ροκ-εν-ρολ και της ζωντανής τότε ελπίδας ότι η ανθρωπότητα μπορούσε να επινοήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα (Black Sea)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Jude Law, Jodie Whittaker, Tobias Menzies, Scoot McNairy, Karl Davies
Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

Αρκούδες (Bears)
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ
Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που έχει ως επίκεντρο μια οικογένεια αρκούδων από την Αλάσκα. Θα παρακολουθήσουμε με έναν συναρπαστικό τρόπο πώς τα μικρά αρκουδάκια παίρνουν τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα τους χρησιμεύσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like