Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

11248337_10153323191866955_4765055452008106154_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – SAN ANDREAS: Eπικίνδυνο Ρήγμα (San Andreas)Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Kylie Minogue
Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το ΛοςΆντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.


Ένα Φιλί για το Τέλος (Song One)
Είδος ταινίας: Κοινωνική
Ηθοποιοί: Ann Hathaway, Johnny Flynn, Mary Steenburgen, Ben Rosenfield
Μία αρχαιολόγος θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στην γενέτειρα πόλη της, όταν ο αδερφός μετά από ένα ατύχημα θα βρεθεί σε κώμα. θα γνωρίσει τον αγαπημένο μουσικό του αδερφού της, και μαζί θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν ζητήματα αντοχής, συμπόνιας και έρωτα. Υποψήφιο για το μεγάλο βραβείο στο φεστιβάλ του Sundance.

Μαντάμ Μποβαρί (Madame Bovary)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Ezra Miller, Mia Wasikowska, Paul Giamatti, Rhys Ifans, Logan Marshall-Green, Henry Lloyd-Hughes
Η ΈμμαΜποβαρί, μορφωμένη και καλοαναθρεμμένη παρά την ταπεινή της καταγωγή, ασφυκτιά στην φάρμα του πατέρα της και παντρεύεται από παρόρμηση τον γιατρό της μικρής της πόλης για να αποδράσει. Όμως, μια μικρή γεύση από την υψηλή κοινωνία είναι αρκετή για να την κάνει να βαρεθεί την «μικρή» της ζωή και να αναζητήσει την απόλαυση και το κοινωνικό κύρος σε άλλους κύκλους –και άλλες ανδρικές αγκαλιές- με τραγικά αποτελέσματα.

Παράξενη Μαγεία (Strange Magic) – Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινία: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Στεφανία Φιλιάδη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Σοφία Τσάκα, Σταύρος Σιούλης, Χριστέλα Γκιζέλη
Η Παράξενη Μαγεία, η νέα εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων της LucasfilmLtd., είναι ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, αλλά καθόλου συνηθισμένο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον ElvisPresley μέχρι τη Beyonce και τη Lady Gaga. Μία πριγκίπισσα που έχει απαρνηθεί την αγάπη, ένας ευαίσθητος κακός, μία τρελούτσικη Νεράιδα Ζαχαρένια, ένα πεισματάρικο και καλόψυχο ξωτικό, ένα πονηρό ιμπ και ένας ιππότης που καμία σχέση δεν έχει με τον Πρίγκιπα των Ονείρων μας. Αυτοί είναι οι ήρωες που διεκδικούν το ίδιο μαγικό φίλτρο και μπλέκουν σε ατελείωτες περιπέτειες και διασκεδαστικές παρεξηγήσεις σε ένα παραμύθι που θα τραγουδηθεί πολύ!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like