Ο Jack Sparrow πιο… αποκαλυπτικός από ποτέ στο νέο trailer των Πειρατών της Καραϊβικής

Και ναι, είναι αυτό που νομίζετε!

Έχοντας έξι χρόνια να μας χωρίζουν από την προηγούμενη εμφάνιση του διάσημου franchise, η συνέχεια φτάνει με την 5η κατά σειρά ταινία και το «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», αυτόν τον Μάιο στους κινηματογράφους. Πρόκειται για ένα από τα πιο εμπορικάconcept που έχουν κυκλοφορήσει στο σινεμά, με μερικά από τα εντυπωσιακότερα κινηματογραφικά σκηνικά αλλά και με ένα cast που αποκαλείται χωρίς αμφιβολία «fanfavorite».

Ακριβώς, λοιπόν, για όλους τους παραπάνω λόγους η εταιρία παραγωγής έχει φροντίσει να λανσάρει αρκετά τρέιλερ, ώστε το κοινό που ανυπομονεί να πάρει μια γεύση του τι επακολουθεί και να βρίσκεται σε μια συνεχή επαφή με την ιστορία.

Ο κακός της 5ης ταινίας δεν είναι άλλος από τον Javier Bardem που υποδύεται τον καπετάνιο φάντασμα, Captain Salazar, τον οποίο ο αγαπημένος μας καπετάνιος, Jack Sparrow (Johnny Depp),είχε ισοπεδώσει μαζί με το πλοίο και το πλήρωμά του πριν πολλά χρόνια και τώρα επιστρέφει αναζητώντας εκδίκηση. Ο Brenton Thwaites έχει αναλάβει τον ρόλο του γιού του Will Turner (Orlando Bloom)που επίσης θα δώσει το παρόν μετά την αποχή του από την 4η ταινία. Πληροφορίες για πιθανή cameo εμφάνιση της Keira Knightley (Elizabeth Swann) μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν.

Στο τελευταίο τρέιλερ μπορούμε να δούμε ελαφρώς μεγαλύτερες σκηνές με τον Jack,ο οποίος, μάλιστα, εμφανίζεται υπό την απουσία του παντελονιού του, ισχυριζόμενος ότι «ένας μεγάλος καπετάνιος δεν το χρειάζεται». Εμείς, φυσικά, είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα το έχει (ξε)χάσει, γιατί και σοβαρό άνθρωπο δεν τον λες, αλλά εν πάση περιπτώσει λέμε να του δώσουμε το benefit of the doubt.Bonusτου φιλμ το ότι θα τον δούμε να δρα στα νιάτα του.

Απολαύστε το νέο trailer:

You may also like