Πάσχα στο Hilton Αθηνών!

EASTER_2013

Αν φέτος το Πάσχα μείνετε στην πόλη, επιλέξτε το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton Αθηνών για παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις ή το Galaxy Restaurant για αναστάσιμο δείπνο με θέα τη φωτισμένη Αθήνα.

Η Μ. Παρασκευή είναι ημέρα νηστείας και το Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά.

 

Το Μ. Σάββατο το αναστάσιμο δείπνο έχει την απαραίτητη λαμπρότητα και περιλαμβάνει μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ στο Βυζαντινό ή μενού τριών πιάτων στο Galaxy Restaurant με μαγειρίτσα, παϊδάκια αρνιού με καραμελωμένα σπαράγγια, πατάτες φοντάν και σος από κόκκινο σταφύλι και, για το τέλος, παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με παγωτό καϊμάκι.

 

KIDS@BYZANTINOΤην Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί και ζωντανή μουσική. Ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις παραδοσιακές γεύσεις του μπουφέ, τα παιδιά θα διασκεδάζουν με το φουσκωτό τραμπολίνο και τον κλόουν. Ο καλύτερος επίλογος για το εορταστικό τετραήμερο; Το καθιερωμένο brunch τη Δευτέρα του Πάσχα με πλούσιο μπουφέ και παιδική γωνιά για να διασκεδάσουν οι μικροί της παρέας ενώ οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν με αρωματικό καφέ και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε συγγενείς και φίλους από την επαρχία ή αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία με την οικογένειά σας, το Hilton Αθηνών διαθέτει μια εκπληκτική προσφορά διαμονής: €129 το δίκλινο και €99 το δεύτερο δίκλινο δωμάτιο για τα παιδιά.
Αυτό το Πάσχα, γιορτάστε το στο Hilton Αθηνών! Ο πρωτότυπος συνδυασμός της ελληνικής παράδοσης με το κοσμοπολίτικο στυλ θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στις εορταστικές μέρες! Για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές της Πασχαλινής περιόδου επικοινωνήστε με το 210-7281100.

Κρατήσεις

*Βυζαντινό:  210-7281400

*Galaxy : 210-7281407

 Το Βυζαντινό σας προσφέρει δωρεάν παρκινγκ όσο απολαμβάνετε το γεύμα σας.

You may also like