Προξενήτρα για του πλούσιους…μόνο!

adler rich match maker1Είναι γεγονός ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία ή την αγάπη, αλλά με το σωστή ποσότητα χρημάτων μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από τον χαμένο κόπο και χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο.
Η υπεύθυνη “κοινωνικών γνωριμιών” Barbie Adler προσφέρει τις υπηρεσίες της ώστε άνθρωποι με μεγάλη οικονομική άνεση να βρουν συντρόφους ζωής, ειδικά αυτούς που είναι πολύ απασχολημένοι να ψάξουν ανά τον κόσμο, με την ελπίδα να βρουν την αληθινή αγάπη.

H Adler υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο από 1.487 γάμους και 459 μωρά. Είναι ήδη στον χώρο 13 χρόνια και ενώ αρχικά η συνδρομή κυμαινόταν μεταξύ $ 5.000 και $ 10.000, η αδιαμφισβήτητη επιτυχία και η ζήτηση των υπηρεσιών οδήγησαν στην τιμή εκκίνησης στα $ 25.000. Ακόμα κι έτσι, πιστεύει ότι «η ζωή είναι τόσο πολύτιμη και αυτό που πραγματικά έχει σημασία δεν είναι οι καταθέσεις στην τράπεζα, αλλά το πόσο ευχαριστημένος είσαι από τη ζωή σου!”.

Αυτός είναι ο λόγος που η Adler είναι τόσο αποφασισμένη να βρει σε ευκατάστατους τον κατάλληλο άνθρωπο να μοιραστούν τη ζωή τους.
Έχει 35 συνεργάτες πλήρους απασχόλησης και κάποιους part-time που αναλύουν τις απαιτήσεις, τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και τα δεδομένα ώστε να προτείνουν αυτούς που πλησιάζουν τα σωστά προφίλ.
Πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα χρήματα μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράγματα ευκολότερα να βρουν ταίρι σας. Έτσι, θα πληρώσει 25.000 δολάρια για να έχουν κάποιον να βρει το άλλο σου μισό;
Ο μεγάλος αριθμός των ικανοποιημένων πελατών είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα χρήματα διευκολύνουν τα πράγματα ώστε να βρεθεί η “αδελφή-ψυχή”
Εσείς θα πληρώνατε $25,000 για να βρείτε το άλλο σας μισό;

You may also like