Πρώτες φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ της Βενετίας….

Με την ταινία «Ο απρόθυμος φονταμενταλιστής» της Mira Nair, η οποία συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα της Μόστρας, έκανε την Τετάρτη, 29 Αυγούστου, επίσημη έναρξη το 69ο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας εκτός από την Mira Nair παρευρέθηκαν ακόμα οι πρωταγωνιστές της ταινίας Kate Hudson, Riz Ahmed, Liev Schreiber καθώς και αρκετές άλλες προσωπικότητες του ιταλικού αλλά και του διεθνούς χώρου.

«Μου άρεσε το βιβλίο του Mohsin Hamid γιατί χρησιμοποίησε τη σύγκρουση ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση για να φτιάξει ένα είδος γέφυρας, ένα είδος επαφής, ένα είδος θεραπείας, ανάμεσα στις δυο πλευρές» ανάφερε η Ινδή σκηνοθέτρια, Mira Nair, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία της «Ο απρόθυμος φονταμενταλιστής», μετά την πρωινή δημοσιογραφική προβολή της.

Η Kate Hudson μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ καθώς εντυπωσίασε με την μακριά τουαλέτα της που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η διάσημη ηθοποιός συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί από τον αγαπημένο της και frontman των Muse, Matthew Bellamy.

Ο Liev Schreiber συνοδευόταν στην πρεμιέρα της ταινίας από την αγαπημένη του και διάσημη ηθοποιό Naomi Watts, η οποία για ακόμα μια φορά πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Αλλά για να πάρετε μία γεύση από το κόκκινο χαλί….

Πηγή: http://www.ant1online.gr

You may also like