Πώς να διαλέξετε την ιδανική Jean φούστα

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και το jean παντελόνι δεν είναι ότι καλύτερο για να βγάλεις τον καύσωνα! Όμως το τζιν σαν υλικό δεν παύει να είναι πολύ βολικό και για αυτό η φούστα αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Θέλει βέβαια προσοχή στο styling ώστε να αποφύγουμε την εικόνα της «γερασμένης γκρούπι» του Μικ Τζάγκερ.
Ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της φούστας ώστε να κολακεύει και όχι να γίνουμε περίγελος στον κόσμο.
2e5fe9547ea6328a188a142c263760ca

Αρχικά καλό θα είναι να επισημάνω ότι οι μακριές τύπου κλος είναι για τη θεία που μένει σε μία χώρα όπου η λέξη μόδα απλώς δεν υπάρχει. Οπότε, αν τυχόν το βλέμμα σας πέσει σε μια τέτοια φούστα ξεχάστε ότι υπάρχει. Αν το σώμα σας δεν είναι για σουπερ μίνι ξεχάστε το, δεν χάθηκε ο κόσμος, υπάρχουν πάντα εκείνες οι υπέροχες jean φούστες σε στενή γραμμή μέχρι το γόνατο ή ακόμα και λίγο πιο κάτω. Είναι κομψές, είναι διαχρονικές και δεν πρόκειται να σας προδώσουν πότε!
Η φούστα σε «Α γραμμή» και μάλιστα στο σωστό μήκος, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δεν έχετε τον σωματότυπο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Αλλά καλό θα ήταν, ν’ αποφύγετε να την ταιριάξετε με φαρδιές και ριχτές μπλούζες γιατί διαφορετικά θα δείχνετε σαν σκηνή για κάμπινγκ.
Denim-A-line-Skirt-Fashion Line-Pencil-and-Denim-Skirts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά θα ανακαλύψετε σίγουρα την ιδανική για εσάς και ίσως να μην είναι μόνο μία! Το σημαντικό είναι να έχετε υπομονή και να μάθετε να ψάχνετε. Επίσης όταν θα έχετε αποκτήσει εκείνη που σας ταιριάζει, θα είναι πιο εύκολο να την συνδυάσετε με τα κατάλληλα τοπ! Σίγουρα και όταν ψάχνατε το κατάλληλο jean παντελόνι, που φοράτε μέχρι να διαλυθεί, ήταν μία περιπέτεια.

Celebrities-Wearing-Denim-Skirts

Πηγή: bigfashiontalk.gr

You may also like