Πώς να καθαρίσετε τις UGG!

c0c7e08d310792633adaac9b8fba6728Θα χρειαστείτε:
• 1 βετέξ
• ήπιο σαπούνι ή υγρό απορρυπαντικό
• παλιές εφημερίδες
• βούρτσα για παπούτσια
• 1 κουταλιά σούπας μαγειρική σόδα

Βήμα 1ο
Βουρτσίστε τις μπότες σας για να αφαιρέσετε τη βρωμιά π.χ. σκόνη, υπολείμματα λάσπης κ.τ.λ.

Βήμα 2ο
Βάλτε σε μια λεκάνη κρύο νερό και ήπιο σαπούνι (ή υγρό απορρυπαντικό) και βουτήξτε μέσα ένα βετέξ. Αφού το στραγγίξετε, χρησιμοποιείστε το για να τρίψετε απαλά όλη την επιφάνεια της μπότας. Προσοχή! Πρέπει να γίνει νωπή, αλλά όχι βρεγμένη. Για πολύ δύσκολους λεκέδες μπορείτε να τρίψετε, πάντα με προσοχή, με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Καθαρίστε ταυτόχρονα και τις δύο μπότες.

Βήμα 3ο
Πολύ σημαντικό! Γεμίστε τις μπότες με εφημερίδες (αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσουν το σχήμα τους) και τοποθετήστε τις μπότες στη ντουλάπα (ή σε άλλο δροσερό μέρος) , μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. (Δηλαδή, περίπου 12- 16 ώρες). Προσοχή! Μην τις αφήσετε στον ήλιο, ή σε ζέστη, γιατί η θερμότητα θα προκαλέσει στις μπότες ζάρες και ενδέχεται να συρρικνωθούν.

Βήμα 4ο
Χρησιμοποιείστε μια μαλακή βούρτσα για να αποκαταστήσετε την κατανομή της τρίχας και την υφή της μπότας. Tip: Για να εξαλείψετε μυρωδιές που προέρχονται από το εσωτερικό της μπότας, ρίξτε μέσα μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα (κουνήστε τις μπότες για να πάει παντού η σόδα), αφήστε τις για 12 ώρες, μετά, τινάξτε τις και …είστε έτοιμες για βόλτα!

Πηγή: http://www.faysbook.gr

You may also like