Πώς να φτιάξετε έναν πίνακα με πεταλούδες…..

Εχετε προσπαθήσει να διακοσμήσετε τους άδειους τοίχους και δεν γνωρίζατε τον τρόπο; Σας δίνουμε τη λύση, με οδηγίες προκειμένου να φτιάξετε έναν υπέροχο πίνακα με πεταλούδες Έτοιμοι;

Για να δημιουργήσετε αυτές τις πεταλούδες μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε την τεχνική χρήση της ρητίνης Gédéo.

1. Υλικά:

– 1 Kit ρητίνη λούστρο PEBEO
– Σελίδα 1 από scrapbooking μοτίβα πεταλούδας
– Εικόνες με πεταλούδες
– 1 παλιό πλαίσιο
– Ψαλίδι, οδοντογλυφίδες, ουίσκι, PATAFIX
– Τεχνητά λουλούδια Pistils (προαιρετικό)
– Κουτί λευκό σε μορφή της σελίδας

 

 

 

 

 

2. Παρασκευάζεται ένα μίγμα ρητίνης λούστρο ακολουθώντας τις οδηγίες, περιμένετε 1 ώρα για να είναι πιο ιξώδες.

 

 

 

 

 

 

 

3. Εφαρμόστε την ρητίνη για τις πεταλούδες που έχετε επιλέξει με ένα ξύλινο καλαμάκι από σουβλάκι, αφήστε ένα περιθώριο 1 mm, επειδή η ρητίνη θα εξαπλωθεί ελαφρώς.

 

4. Κόψτε εικόνες από πεταλούδες πιο κοντά στο πλαίσιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Κρατήστε τις πεταλούδες σε μία μικρή PATAFIX μπάλα για να αυξήσετε την υποστήριξη και βάλτε ρητίνη σε όλες τις πεταλούδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Τοποθετήστε τα pistils στη ρητίνη ακόμα κολλώδες να περιλαμβάνει κεραίες.

 

 

 

 

 

 

 

7. Όταν η ρητίνη έχει ξεραθεί, αλλά ακόμα η πεταλούδα είναι μαλακή (λίγες ώρες αργότερα), τραβήξτε με ταινία για να την κρατήσει με αυτόν τον τρόπο. Όταν όλα είναι ξηρά, είναι έτοιμα να τα κολλήσετε μέσα στο πλαίσιο! Επικολλήστε μερικές πεταλούδες εδώ και εκεί με PATAFIX.

Αν ενθουσιαστήκατε με την παραπάνω κατασκευή μπορείτε να μπείτε στο site του περιοδικού Marie Claire Idées και να βρείτε ακόμα πιο πολλές, καθώς και συνταγές ομορφιάς . Η’ στείλτε μας mail και θα ψάξουμε να βρούμε για εσάς τις καλύτερες.

You may also like