Σε λίγη ώρα οι Red Hot Chili Peppers στη σκηνή του ΟΑΚΑ!

Έφτασε η μέρα για μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers! Το καλιφορνέζικο συγκρότημα θα εμφανιστεί το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ΟΑΚΑ, για μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Οι πόρτες ανοίγουν σε δύο ώρες, στις 17.30.

Οι Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο βραβευμένα και πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του Best Album Rock για το “Stadium Arcadium”, του Best Rock Performance By a Duo or Group για το “Dani California”, του Best Rock Song για το “Scar Tissue” και του Best Hard Rock Performance With Vocal για το “Give It Away”.

Τα μέλη συγκροτήματος είναι ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer. Δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Λος Άντζελες, το 1983, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους.

Το “Blood Sugar Sex Magik” ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια,σε παραγωγή του Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το “Californication”, το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το “By The Way” και το 2006 το “Stadium Arcadium”.

Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το “Dani California” που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα “Tell Me Baby” και “Snow (Hey Oh)” που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους, “I’m With You”, με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό rock, punk και funk ενώ η εικόνα τους ολοκληρώνεται και με έντονη σκηνική τους παρουσία.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση. Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!

OPENING ACT

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και Sunny Side Of the Razor.

Οι AAAK «γεννήθηκαν» στα τέλη της δεκαετίας των ’80s στο Manchester – που εκείνη την εποχή αναφερόταν παντού ως MADchester – και στη σκηνή του κυριαρχούσαν μπάντες όπως οι Happy Mondays και οι Stone Roses.

Οι Sunny Side Of The Razor είναι το ελληνικό συγκρότημα που επιλέχθηκε από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα. Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη.

*Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35€
PL2 (Pitch – Αρένα): 45€ [Εξαντλήθηκαν]
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45€
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65€
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75€
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75€

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προπώληση στα καταστήματα τελείωσε. Διαθέσιμα εισιτήρια θα μπορέσετε να βρείτε σήμερα στο ταμείο του ΟΑΚΑ από τις 12.00 και έπειτα.

*ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

Μόνο για σήμερα, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου η ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) ανακοίνωσε τη ρύθμιση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους θεατές της συναυλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
* Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23.55, 00.10 και 00.25
* Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40
* Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23.53, 00.04, 00.14, 00.26, 00.41 και 00.56

Πηγή:http://www.nooz.gr

You may also like