Σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο ηθοποιός Paul Walker

Paul Walker 1O πρωταγωνιστής των ταινιών «Fast & Furious» Paul Walker σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην Καλιφόρνια σε ηλικία σαράντα ετών, αφήνοντας πίσω του μία κόρη δεκαπέντε ετών, τη Meadow.
Ο Walker βρισκόταν στην Santa Clarita, περίπου 48 χιλιόμετρα βόρεια του Λός Άντζελες για μία φιλανθρωπική διοργάνωση στήριξης του σωματείου Reach Out Worldwide – το οποίο ο ίδιος ιδρυσε – όταν έγινε το δυστύχημα.
Ο Paul Walker πρωτομπήκε στο χώρο του θεάματος από πολύ μικρή ηλικία κι η καριέρα του απογειώθηκε όταν έπαιξε συμπληρωματικό ρόλο στην ταινία «Varsity Blues» του 1999.
O Walker έγινε περισσότερο γνωστός από τις ταινίες «Fast &Furious», με την έβδομη ταινία να είναι ήδη στα σκαριά. Οι celebrities στα social media ήδη εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Tweets 1

Ο rapperκι ηθοποιός Ludacris, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις ταινίες μαζί με τον Paul Walker, ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με το εξής σχόλιο:
«Το πνεύμα σου έκανε αίσθηση από την αρχή, όπου ήσουν παρών πάντα άφηνες το σημάδι σου. Ήμασταν σαν αδέλφια και η ημερομηνίες των γενεθλίων μας απέχουν μόνο μία μέρα μεταξύ τους. Θα έχεις πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η κληρονομιά του @paulwalker θα κρατήσει για πάντα. Αναπαύσου εν Ειρήνη.»

Instagram 1

Ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker στα «fast & Furious», Vin Diesel, έγραψε στο δικό του προφίλ στο Instagram: «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη Άγγελο».

Instagram 2

Tweets 3

Πηγή: New York Daily News

You may also like