Σχεδιάστρια παπουτσιών η Sarah Jessica Parker;

aΠολλοί την αποκαλούν τη συνεργασία της χρονιάς, άλλοι μιλάνε για κάτι που ήταν αναμενόμενο και το περίμεναν 15 χρόνια!! Ο λόγος για την Sarah Jessica Parker, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει δική της σειρά παπουτσιών με τη βοήθεια του CEO του οίκου Manolo Blahnik, George Malkemus.

Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, 15 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου ‘Sex & The City’,δήλωσε πως ήρθε η ώρα να κάνει αυτό που όλοι περίμεναν από αυτήν. Η νέα της σειρά παπουτσιών θα ονομάζεται SJP και η έμπνευσή της ήταν οι σχεδιαστές Charles Jourdan και Maud Frizon.
Επειδή έπαιξα αυτό το ρόλο, φόρεσα πολλά παπούτσια, και από την εμπειρία μου έμαθα πολλά’ είπε η Sarah στην Αμερικάνικη Vogue.

Η σειρά της δημοφιλούς ηθοποιού θα περιλαμβάνει επίσης τσάντες αλλά και καμπαρτίνες.
‘Με έναν ανόητο τρόπο, νομίζω ότι είναι αυτό που οι άνθρωποι περιμένουν από μένα πλέον, λόγω της Carrie Bradshaw. Βάζουμε νέα χρώματα από κοινού που οι άνθρωποι συνήθως δεν το κάνουν, απλά όμορφους συνδυασμούς που επιθυμούμε να υπήρχαν στην ντουλάπα μας. Και σχετικά με τις τσάντες, εμπνεόμαστε από τις δεκαετίες 70 και 80, αναλογιζόμαστε τι μετέφεραν οι γυναίκες, αφαιρώντας τα κουδούνια και τα λουριά και, πραγματικά, δημιουργώντας τσάντες.’

Οι τιμές δε θα είναι υπερβολικά υψηλές, και θα κυμαίνονται μεταξύ 150 και 500 ευρώ.

You may also like