Τέσσερα ανοιξιάτικα outfits που μας ξετρέλαναν, από την Jasmine Altunyan

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ, και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά, ένα από τα προβλήματα που εμφανίζονται είναι το τι θα φορέσουμε. Μπορεί να μου πουν κάποιοι «Καλά κοπελιά, εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ασχολείσαι με ρούχα;» και θα τους απαντήσω πως «Βεβαίως!! Είναι και αυτά θέματα που πρέπει να λυθούν»… Επιστρέφω στο φλέγον θέμα μου λοιπόν, γιατί όχι τίποτα άλλο, έχω κουραστεί να κρυώνω και να ζεσταίνομαι πεντακόσιες φορές μέσα σε μια μέρα – για αυτό και είμαι μονίμως κρυωμένη – έψαξα λοιπόν και βρήκα πέντε στιλάτες λύσεις για όλες τις ώρες που θα μας λύσουν τα χέρια.

Λύση 1η
Αγαπημένο skinny τζιν με πουκάμισο και πλεκτή μπλούζα από πάνω.
Έχω πραγματικά ξετρελαθεί με αυτό το outfit. Είναι για όλη μέρα και είναι κατάλληλο και για επαγγελματικά ραντεβού. Μπορεί να φορεθεί με γόβα ή με oxfords (που είναι τα προσωπικά αγαπημένα μου).
1

Λύση 2η
Πάντα skinny jeans, συνδυασμένα με πουκάμισο και μακρύ σακάκι! Τα παπούτσια εδώ κάνουν την διαφορά γιατί είναι pip- toe μποτάκια!!! Πραγματικά καταπληκτικά!!!
2

Λύση 3η
Μπλούζα με μανίκι ¾ , παντελόνι σε έντονο χρώμα και converse φυσικά!! Εάν υπάρχει ένα παπούτσι που θα αγοράζω μέχρι και τα γεράματά μου, αυτά είναι τα converse. Εάν δεν είστε fan, μπορείτε να αγοράσετε υφασμάτινα παπούτσια ή και TOM’S που βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια και ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα!
3
Λύση 4η
Ένα απλό T-shirt, με στάμπα ή χωρίς, ένα jean απλό, μποτίνι –αρβύλα (αν και είναι άνοιξη) και ένα σακάκι. Ανάλογα με τον τύπο σας μπορείτε να «παίξετε» με το είδος του σακακιού, κάνοντας το look σας είτε πιο μαζεμένο και σοβαρό, είτε πιο ροκ ή απλό. Διαλέξτε και πράξτε αναλόγως.
4
Τώρα όσον αφορά τα φάουλ της φετινής άνοιξης, είδα κάποια πράγματα και πρέπει να τα καταδικάσω για το καλό όλων των γυναικών. Κορίτσια σας εκλιπαρώ… μην κυκλοφορείτε με πολύχρωμα, λουλουδένια και γεμάτα σχέδια κολάν. Είναι απλώς άσχημα, δεν κολακεύουν καμία και σας κάνουν να φαίνεστε με καρικατούρα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μπορεί να σας είπαν πως είναι στην μόδα, να τα πουλάνε παντού, αλλά πραγματικά προσπαθήστε να τα αποφύγετε γιατί είναι δείγμα της απόλυτης κακογουστιάς.
Εάν σας αρέσουν τα στενά, προτιμήστε τα skinny jeans (τα οποία επίσης μπορείτε να βρείτε σε πολύ όμορφα σχέδια) είναι πολύ περισσότερο κολακευτικά .

Επιπλέον μην φοράτε pip-toe γόβες με καλσόν, όπως επίσης και σορτσάκια η φορεματάκια καλοκαιρινά με καλσόν. Καταλαβαίνω πως με αυτόν τον καιρό δεν ξέρετε τι να φορέσετε αλλά πραγματικά θεωρώ πως το παντελόνι είναι η καλύτερη λύση. Για τα φορεματάκια υπομονή για το καλοκαίρι. Μου είπαν πως δεν αργεί…

Σας φιλώ,
Jasmine (Asiko) Altunyan

You may also like