Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να χάσουμε!, από τη Λίνα Γριβογιάννη

Ω ναι! Εδώ και δύο μέρες έχει ήλιο και μια χαρά θερμοκρασία και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είμαστε με το ένα πόδι στην άνοιξη, για αυτό και με έχει πιάσει μία θετική διάθεση και μια τάση για χρώμα και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα! Έψαξα λοιπόν και βρήκα τα αξεσουάρ που από την Παρασκευή, -που και ημερολογιακά θα έχουμε άνοιξη- θα πρέπει να “χρωματίζουν” την γκαρνταρόμπα σας!

Γόβες
Τα παπούτσια καλό θα είναι να αρχίσουν να ξεφεύγουν σιγά-σιγά από το κλασσικό και αγαπημένο μαύρο, όχι να το απαρνηθούμε εντελώς, αλλά να σταματήσει να είναι σαν δεύτερο δέρμα μας. Σκεφτείτε πόσο θα φτιάχνει η διάθεση σας κάθε φορά που χαμηλώνοντας το βλέμμα, θα βλέπετε ένα χαρούμενο χρώμα…
shoes

Καπέλα
Λατρεύω τα καπέλα, και σαν σγουρομάλλα εκ γενετής δεν είναι ότι πιο εύκολο για μένα να φοράω, αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα στυλ που πραγματικά με εντυπωσιάζουν. Όταν μάλιστα ο ήλιος λάμπει και δεν έχει πολλή ζέστη είναι η καλύτερη στιγμή για να φορέσετε ένα από τα καπέλα της φωτογραφίας. Δίνουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνισή σας!
Miss-Selfridge-floppy-hat-28

Τσάντες
Φυσικά και είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα… Εκεί κρύβει τον «κόσμο» της, ό,τι χρειάζεται όσο λείπει από το σπίτι. Για τη φετινή άνοιξη βασική προϋπόθεση είναι το χρώμα της να κινείται σε παστέλ ή πολύ έντονους τόνους, σε σχήμα φακέλου.
sac

Ζώνες
Για πολλές γυναίκες είναι must-have, για άλλες ούτε καν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Αν όμως είσαστε από τις γυναίκες που τιμάτε τις ζώνες έχω να σας πω ότι αυτή τη σεζόν θα πρέπει να ξεχωρίζουν. Να είναι σε έντονα χρώματα και σε διακριτικό μέγεθος. Μην ξεχνάτε ακόμα ότι οι ζώνες δεν είναι μόνο για παντελόνια, αλλά και για τα φορέματα, τις φούστες. Το σημαντικό είναι να τις προσαρμόσετε στο στυλ σας και όχι στο ρούχο που φοράτε.
brlt

Μπαλαρίνες
Ακόμα και τα φλατ παπούτσια κινούνται στην ίδια φιλοσοφία με τα ψηλοτάκουνα, μόνο που εδώ μπορούμε να αφήσουμε τον εαυτό μας ακόμα πιο ελεύθερο και να «παίξουμε» λίγο περισσότερο με τα χρώματα και τα μοτίβα. Προσέξτε τα παπούτσια τις φωτογραφίας και θα καταλάβετε τι εννοώ.
ballerines

Κοσμήματα
Θα πρέπει να είναι μεγάλα, εντυπωσιακά, για να μπορεί κάποιος να τα διακρίνει από απόσταση. Αλλά να μην φοράτε πότε μεγάλα σκουλαρίκια και μεγάλα κολιέ συγχρόνως. Εκτός και αν είστε πολύ τολμηρές… Προσωπικά, το εφέ μου κάνει τρομακτικά υπερβολικό. Σκοπός όμως είναι να κάνει εντύπωση από την πρώτη ματιά και να τραβήξει όλα τα βλέμματα.
jewellery2

Προσέξτε όμως όλα τα αξεσουάρ να έχουν χρώμα και να μην είναι στους κλασσικούς τόνους του χρυσού ή ασημί, ενώ οι πέτρες είναι το βασικό χαρακτηριστικό.

You may also like