Τα πιο αγαπημένα νυφικά σε ταινίες….

Στην ταινία The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 οι πρωταγωνιστές Kristen Stewart και Robert Pattinson ένωσαν τις ζωές τους με έναν απλό γάμο, όπως οι κοινοί θνητοί. Για να περπατήσει το γαμήλιο διάδρομο, η ηρωίδα Bella Swan φόρεσε ένα νυφικό που είχε σχεδιάσει η Carolina Herrera ειδικά για την περίσταση. “Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να σχεδιάζεις ένα νυφικό αλλά αυτό εδώ είχε ιδιαίτερο νόημα για μένα” δήλωσε η Carolina Herrera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα πιο παραμυθένια νυφικά είναι πάντα αυτά στις ταινίες, αυτά που μας έκαναν να ονειρευόμαστε να γίνουμε νύφες, αυτά που ανέβασαν τις απαιτήσεις μας από το λευκό φόρεμα. Το εντυπωσιακό νυφικό της Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) που είχε σχεδιάσει η Vivienne Westwood στο Sex and the City Ι, το λευκό new look που δημιούργησε ο Givenchy για την Audrey Hepburn στο Funny Face, το σαμπανιζέ που φόρεσε η Jennifer Lopez όταν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Monster in Law.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μεγάλη και η μικρή οθόνη εξακολουθούν να τροφοδοτούν τα όνειρά μας με υπέροχα φορέματα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δει λαμπερές σταρ όπως η Anne Hathaway, η Kristen Stewart, η Leighton Meester και η Kirsten Dunst να γίνονται εντυπωσιακές νύφες και να υποδύονται έτσι τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάλογα με το ρόλο και την περίσταση του γάμου, οι ενδυματολόγοι διαλέγουν το σωστό νυφικό που θα αναδείξει και θα ολοκληρώσει την προσωπικότητα της νύφης. Όπως δηλαδή πρέπει να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βέβαια, τις περισσότερες φορές το έργο του σχεδιασμού αναλαμβάνουν διάσημοι designers όπως η Vera Wang και η Carolina Herrera. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί ούτε στην πιο τολμηρή μας φαντασία. Εκείνο όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε ιδέες από το στυλ και να ταιριάξουμε τα μαλλιά και τα μακιγιάζ ώστε να δημιουργήσουμε εμείς την ατμόσφαιρα που θέλουμε.

 

High Society (1956)

Πηγή:http://www.marieclaire.gr

You may also like