Τα looks του σαββατοκύριακου: 28 & 29 Νοεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Δεν ξέρω για σας, αλλά αυτός ο χειμωνιάτικος καιρός τα πρωινά του σαββατοκύριακου μου αρέσει… Κάνουν τον πρωινό καφέ και τη ζεστασιά της κούπας στα χέρια ακόμη πιο απολαυστικά!

Λογικά έχετε (σχεδόν) αποφασίσει τι θα κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο. Αν, όμως, σας απασχολεί και πάλι το αιώνιο ερώτημα «τι φοράμε;», ώρα να πάψει να σας ταλαιπωρεί! Για ποιον, νομίζετε, ψάχνω τα καλύτερα, ε;

Set #1

Εάν έχετε κανένα oversized πουλόβερ με ριχτό γιακά και στάμπα, όπως αυτό που σας βρήκα εδώ, τέλεια! Ειδάλλως συνδυάστε τα jeans σας με μία οποιαδήποτε μπλούζα παρόμοια με αυτήν. Από εκεί κι ύστερα προσθέτετε απλά τις αγαπημένες σας μπότες, το jacket σας και φυσικά μην ξεχάσετε κοσμήματα: statement δαχτυλίδι, κρεμαστά σκουλαρίκια και φαρδιά βραχιόλια είναι τα ιδανικά κοσμήματα για ένα τέτοιο look. Επίσης μπορείτε να ολοκληρώσετε το outfit με ένα μπερεδάκι κι ένα infinity κασκόλ (σημ.: είναι τα κασκόλ που δεν έχουν καθόλου άκρες).

28 & 29 ΝΟΕ 2015 #1

Set #2

Νομίζετε πως το skater dress σας είναι μόνο για την άνοιξη; Κι όμως, όχι! Με τις κατάλληλες προσθήκες, μπορεί να γίνει η βάση για ένα πολύ όμορφο χειμερινό σύνολο! Συνδυάστε το με τις αγαπημένες σας μπότες και μη διστάσετε να φορέσετε ένα καλσόν ή κάλτσες με σχέδια! Φορέστε το παλτό σας και «στολίστε» το φόρεμα με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Από εκεί κι ύστερα συμπληρώνετε κατά βούληση είτε με δαχτυλίδι είτε σκουλαρίκια.

28 & 29 ΝΟΕ 2015 #2

  Set #3

Όσο κι αν ξεγελούν το μάτι, αν τα απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας συνδυαστούν με φαντασία μπορούν να απογειώσουν το outfit. Γιατί, λοιπόν, να μη φορέσετε τα αγαπημένα σας bootcut jeans με ένα απλό ζιβάγκο και μία μακριά ζακέτα; Απλό; Ναι… μέχρι να στολίσετε τη μπλούζα με ένα όμορφο κολιέ και τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια με ιδιαίτερο σχεδιάκι! Τα αρβυλάκια σας, το παλτό σας και μία messenger τσάντα ολοκληρώνουν το casual και παράλληλα στυλάτο outfit!

28 & 29 ΝΟΕ 2015 #3

Set#4

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα look κοριτσίστικο – χωρίς αυτό να είναι παιδιάστικο! Μία φουστίτσα – ψαροκόκαλο κι ένα πουλόβερ (ας είναι και λίγο oversized, δε μας πειράζει) θα είναι η βάση μας! Φορέστε πάλι ένα καλσόν με σχέδιο κι ολοκληρώστε το look με τα ankle boots σας κι ένα αντιανεμικό μπουφάν – γενικώς δεν τα πάω καλά με αυτό το είδος, αλλά το συγκεκριμένο θα το φορούσα άνετα! Α, και μην ξεχάσετε το σκουφάκι ή το μπερεδάκι σας!

28 & 29 ΝΟΕ 2015 #4

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like