Τα looks του σαββατοκύριακου: 9 & 10 Ιανουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Ήρθε κι η στήλη «Weekend Looks» για να σας κάνει ποδαρικό με τις καλύτερες ενδυματολογικές προτάσεις για τις βόλτες του σαββατοκύριακου! Κι επειδή ο καιρός είναι αμιγώς χειμερινός, φρόντισα ώστε να είστε και στα ζεστά!

Set #1: Βγάλτε από… τη λήθη εκείνο το boot cut τζιν σας με τα κεντήματα στις τσέπες και συνδυάστε το με ένα πουλόβερ με ριχτό λαιμό (από μέσα μπορείτε να βάλετε κι ένα αμάνικο φανελάκι ώστε να κρύβετε τις τιράντες του σουτιέν). Ολοκληρώστε το look με ένα μεσάτο jacket και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας. Φυσικά δεν ξεχνάμε φουλάρι για το λαιμό, καθώς επίσης κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

9 & 10 ΙΑΝ 2016 #1

Set #2: Η ζιπ κιλότ σας σε συνδυασμό με ένα απλό ζιβάγκο, ένα κλασσικό «κολεγιακό» ζακετάκι και τις μπότες σας θα δημιουργήσουν ένα chic look ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Ολοκληρώστε με το μακρύ σας παλτό, ένα σετ σκουλαρίκια «drops» και μία μεσαίου μεγέθους tote bag. Είστε έτοιμες!

9 & 10 ΙΑΝ 2016 #2

Για τα δύο αυτά sets μία ιδέα για το hairstyling είναι αυτός εδώ ο κότσος. Εύκολος, κομψός και ταιριαστός και για τα δύο looks!

Hairstyle for _1 & _2

Set #3: Για τις φίλες που προτιμούν τα φορέματα, το διαχρονικό «little black dress» σας είναι η βάση για το outfit σας, είτε αυτό είναι τύπου «wrap» όπως αυτό εδώ, είτε πλεκτό είτε με λεπτομέρειες με δαντέλα. Φορέστε μία ζώνη με χρώμα, είτε φαρδιά είτε από αυτές που τυλίγουν γύρω από τη μέση όπως αυτή η γκρι, και τις μπότες σας. Ένα ανοιχτόχρωμο πανωφόρι, ένα κασκόλ με χρώμα (αν δεν είναι ζιβάγκο το ρούχο) και μία clutch τσάντα με ψεύτικη γούνα ή pony ολοκληρώνουν ένα στυλ θηλυκό και άνετο. Δεν ξεχνάμε και τα σκουλαρίκια, ε;

9 & 10 ΙΑΝ 2016 #3

Όσο για τα μαλλιά σας, το παραπάνω outfit ταιριάζει με αυτήν εδώ την αλογοουρά, εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας.

Hairstyle for _3

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like