Τα ZARA Beauty είναι γεγονός!

Την προσοχή σας παρακαλώ, για τα πιο υπερτέλεια μπιουτονέα του 2018. Τα ZARA μόλις λάνσαραν την πολύ δική τους σειρά μακιγιάζ. Και αφού καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον μικρό πανικό που μόλις πάθαμε, μπορούμε να συνεχίσουμε. Περίπου το 99% του γενικού πληθυσμού παγκοσμίως ψωνίζει από τα ZARA. Αυτό το παίρνουμε ως de facto. Γιατί απλά μας κερδίζουν συνεχώς. Από τα φορέματα και τα πλεκτά, έως τα παπούτσια και τα αρώματα, το να μπεις στα ZARA και να μην ψωνίσεις είναι ουτοπικό.

Στην πραγματικότητα,δεν είναι η πρώτη φορά που η Zara κάνει τη κίνηση να εισχωρήσει και στο χώρο της ομορφιάς. Το 2007 είχε κάνει μια ακόμα προσπάθεια. Αλλά τα χρόνια πέρασαν και μαζί με τους ανθρώπους της, ωρίμασε και η ίδια η εταιρεία. Και κάπως έτσι φτάνουμε  στο Zara makeup 2.0, που είναι το επόμενο επίπεδο, που αποτελείται από μια νέα συλλογή από ματ και γυαλιστερά κραγιόν. Τόσο λαχταριστά που ήταν αδύνατο να κρατηθούμε και να μην τα δοκιμάσουμε.

Τα Ultimatte κοστίζουν 9,95 ενώ τα Hi Matte 7,95. Και πριν βιαστείτε να τα κρίνετε ως ακριβά, δεδομένης της φιλοσοφίας του brand, έχουμε να σας απαντήσουμε πως η ZARA, μόλις λάνσαρε τα vibrant lipsticks ως το απόλυτο αξεσουάρ για τον φετινό χειμώνα. Εσείς πόσο θα αντισταθείτε;

You may also like