Τι σημαίνει “40άρα” σήμερα…

Όπως θα έχετε καταλάβει τα άρθρα που αφορούν τις συνομήλικες μου (ή σχεδόν συνομήλικες μου) με παθιάζουν. Επειδή δείχνουν συνήθως πόσο απενοχοποιημένες είμαστε, πόσο ξέρουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας… φυσικά με τις ανασφάλειές μας και τις αδυναμίες μας!

Ψάχνοντας παλαιότερα άρθρα μας ανακάλυψα αυτό και σας το μεταφέρω αυτούσιο. Πιθανότατα να χαμογελάσετε με τα περισσότερα στοιχεία… αλλά ακόμα κι αν διαφωνείτε, είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε με το γεγονός ότι περνάμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας καθώς έχουμε μπόλικη αυτοπεποίθηση κι εμπειρία για να κρίνουμε τι μας ταιριάζει περισσότερο και να απομακρύνουμε τα “τοξικά” στοιχεία της…

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή του Andy Rooney στο CBS (2009) κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο facebook, κι έχει κάνει πάταγο, καθώς «εξυμνεί» τις γυναίκες άνω των 40, αν και κάποιες ήδη από τα 30 ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τους συντρόφους τους.

«Όσο μεγαλώνω ηλικιακά, παραδέχομαι τις γυναίκες άνω των 40 ολοένα και περισσότερο και σας παραθέτω μερικούς από τους λόγους παρακάτω:

Μια γυναίκα άνω των 40 δεν θα σε ξυπνήσει ποτέ μες στα άγρια χαράματα να σε ρωτήσει «τι έχεις και τι σκέφτεσαι» γιατί πολύ απλά δεν την νοιάζει αν έχεις ή αν σκέφτεσαι κάτι…

Αν μια γυναίκα άνω των 40 δεν θέλει να καθίσει μαζί σου να δει έναν αγώνα, δεν θα καθίσει δίπλα σου απλά για να γκρινιάξει επειδή εσύ βλέπεις τον αγώνα… θα κάνει κάτι που πραγματικά την ικανοποιεί και της προκαλεί ενδιαφέρον.

Οι γυναίκες άνω των 40 είναι διακριτικές
Πολύ σπάνια θα μαλώσουν μαζί σου σε κάποιο θέατρο όπου όλοι κάνουν ησυχία ή σε ένα πανάκριβο εστιατόριο.
Είναι πάντα ικανές βέβαια να σε πυροβολήσουν, αν και μόνο αν θεωρούν ότι θα την βγάλουν καθαρή μετά από αυτό…

Οι γυναίκες άνω των 40 είναι γενναιόδωρες στον σεβασμό που σου προσφέρουν αν και τις περισσότερες φορές δεν τον αξίζεις… Αυτό επειδή ξέρουν πως είναι να μην σε εκτιμά κάποιος.

Όσο μεγαλώνουν δε , γίνονται και περισσότερο διαισθητικές. Δεν χρειάζεται λοιπόν ποτέ να ομολογήσεις μια αμαρτία σε μια γυναίκα άνω των 40… Την έχει καταλάβει πολύ πριν σκεφτείς να της την πεις!

Όταν δε αποκτήσουν και τις πρώτες ρυτίδες είναι μακράν πιο σεξουαλικές από τις νεότερές τους…

Οι γυναίκες άνω των 40 είναι ακριβοδίκαιες και ειλικρινείς. Ευθύς αμέσως θα σου πουν ότι σε θεωρούν ηλίθιο αν συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος… Δεν θα χρειαστεί ποτέ λοιπόν να αναρωτηθείς «προς τα πού πάει» μαζί της.

Ναι! Εξυψώνουμε τις γυναίκες που είναι 40 κι άνω για πολλούς λόγους!
Δυστυχώς, όμως, είναι ευρέως διαδεδομένο ότι για τις περισσότερες όμορφες, έξυπνες , καλοβαλμένες και σεξουαλικές 40άρες, υπάρχει ένας καραφλός κοιλαράς ξεμωραμένος ο οποίος θα γελοιοποιηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή για μια πιτσιρίκα σερβιτόρα…
Κυρίες μου… Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη , εκ μέρους όλου του αντρικού φύλου που υποστηρίζει τον μύθο «γιατί να αγοράσεις ολόκληρη την αγελάδα ενώ μπορείς να έχεις καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα;»

Και εδώ η απάντηση από εσάς με αγάπη για εμάς…

Σήμερα το 80% των γυναικών δηλώνει κατά του γάμου. Γιατί; Γιατί επιτέλους οι γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι «δεν αξίζει να αγοράσεις ολόκληρο γουρούνι, απλά για να κατοχυρώσεις ένα λουκάνικο…»

Σημείωση: Οι γυναίκες ξέρουν ότι «δεν περιμένεις να περάσει η καταιγίδα, απλά μαθαίνεις να χορεύεις κάτω από τη βροχή»

 

Και να προσθέσω κάτι που διάβασα χθες το βράδυ  για έναν καινούργιο όρο που κυκλοφορεί κι αφορά τις σύγχρονες γυναίκες άνω των 35-40 που ξέρουν να γοητεύουν (και ) νεώτερους άνδρες:

#WHIPs, δηλαδή Women who are Hot, Intelligent, and in their Prime.

«Μπορεί να είμαι κάπως ευαίσθητη σε αυτό το θέμα, αλλά όροι όπως cougar ή toyboy μου φαίνονται κάπως προσβλητικοί. Οι γυναίκες που βγαίνουν με άντρες μικρότερης ηλικίας θα πρέπει να αποδεχτούν τον όρο WHIP. Έχουν όλα τα προσόντα: Είναι καυτές, έξυπνες και σίγουρα στην καλύτερή τους φάση. Mε μερικές γνωστές και φίλες που έχω συζητήσει, αποδέχονται τον όρο και φαίνεται να τους αρέσει. Ενδεχομένως να κάνουμε και μια προσπάθεια να τον εξαπλώσουμε. Οι άντρες που τις έχουν θα πρέπει να νιώθουν αρκετά τυχεροί. Για παράδειγμα, μια γυναίκα στα 40 ή τα 50 ξέρει ήδη τι θέλει από τη ζωή της, είναι έμπειρη και επιτυχημένη και σίγουρα απολαμβάνει περισσότερο το σεξ. Ειδικά στο κρεβάτι, ξέρει πολλά περισσότερα από τον σύντροφό της.» (Πηγή)

You may also like