Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Απριλίου

Λέγαμε πως ο Μάρτιος είναι ο… κυκλοθυμικός μήνας της άνοιξης, όμως φαίνεται πως κι ο Απρίλιος μοιάζει στον προκάτοχό του! Έτσι αυτές τις μέρες μας ταλαιπωρούν οι συννεφιές κι οι βροχές. Εμείς, όμως, δεν είμαστε ποτέ απροετοίμαστες – έτσι θα σας άφηνα, βρε κορίτσια μου όμορφα;

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφελώδης θα είναι η αυριανή μέρα στην επικράτεια της χώρας, ενώ στα δυτικά και βόρεια της χώρας δεν αποκλείονται και σποραδικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο και θα κυμαίνεται μεταξύ 12°C και 20°C κι οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ξεκινάμε με καμβά ένα από τα εξαιρετικά distressed girlfriend jeans της ανοιξιάτικης συλλογής της Zara… Οι θερμοκρασίες μπορεί να προμηνύονται ελαφρώς ανεβασμένες, αλλά πάντα είναι σοφό να έχουμε μαζί μας ένα ελαφρύ πανωφόρι, όπως ένα κοντό parka…

               … για να το “παντρέψουμε” μ’ ένα ντελικάτο polka dot camisole top και μία ριχτή ζακέτα από τον Tezenis – ε, δε θέλω και να σας κρυολογήσω!

               Τα sneakers είναι τα ιδανικά παπούτσια για αυτή τη μεταβατική περίοδο και τα Stan Smith της Adidas είναι η πιο κλασσική και φυσικά διαχρονική επιλογή!


Adidas Stan Smith

               Από το αγαπημένο μας My Milky Way έρχονται οι ιδέες που θα ενισχύσουν την εμφάνισή μας και ξεχωρίζουμε το κοντό κολιέ με τις γαλάζιες πέτρες, τα σφυρήλατα σκουλαρίκια “κρίκους” και το ασημένιο δαχτυλίδι με τους κυματισμούς που κάνουν οι σειρές των στρας!

          


   My Milky Way

               Μία φρέσκια και φυσικά ανοιξιάτικη πρόταση μας έρχεται από τη Doca για την τσάντα που θα κουβαλήσει τα απολύτως απαραίτητα – ΟΚ, γυναίκες είμαστε, και κάτι παραπάνω θα κουβαλήσει!

               Τέλος, αφότου επιλέξουμε αν θέλουμε να είναι ισιωμένα ή σπαστά, μπορούμε να προσθέσουμε μία εντυπωσιακή μπαρέτα στο πλαϊνό τμήμα – ή και περισσότερες, αρκεί να μην “φορτώσουμε” το κεφάλι!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like