Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Μόλις μία εβδομάδα μας μένει να αποχαιρετίσουμε τον Κουτσοφλέβαρο κι ευελπιστούμε να συνεχίσει με αυτό το χαμογελαστό, ηλιόλουστο πρόσωπό του μέχρι τέλους. Και βεβαίως θα χαρούμε να δώσει τη σκυτάλη και στο διάδοχό του την άλλη βδομάδα! Αλλά ας μην προτρέχουμε, ας δούμε τι (ωραίος!) καιρός μας περιμένει αύριο και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός αύριο, με κάποιες πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις στα βόρεια της χώρας. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8°C και 16°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Με τις συνθήκες να είναι πιο φιλικές, μπορούμε (επιτέλους!) να απολαύσουμε και πάλι την αγαπημένη μας cropped παντελόνα aka culottes χωρίς το φόβο πως θα κρυώσουμε ή θα διατρέξει τον κίνδυνο να γεμίσει λασπόνερα – όλες το ξέρουμε ότι συμβαίνει στα καλά καθούμενα!


Valentino culottes

               Η παντελόνα συνδυάζεται υπέροχα με ένα πουκάμισο κι ένα λεπτό πουλόβερ από πάνω (Φεβρουάριος είναι, ακόμη φροντίζουμε να ντυνόμαστε ζεστά!) κι η GANT μας προσφέρει μία εξαίσια γκάμα επιλογών και φέτος γιορτάζει και τα 80 της χρόνια!

               Με αυτό το look ιδιαίτερη εντύπωση θα κάνει η επιλογή ενός Oxford ζευγαριού, πόσο μάλλον ένα suede με λεπτομέρειες σατέν και τρουκς΄- τα βρίσκουμε στη συλλογή του Bozikis!


Bozikis Oxfords

               Το My Milky Way δίνει λάμψη στην εμφάνισή μας κυριολεκτικά, μια που αυτή τη βδομάδα ξεχωρίσαμε το… αστεράτο μακρύ κολιέ του και παρόμοια stud σκουλαρικάκια. Επίσης μας αρέσει ο συνδυασμός ενός σφυρήλατου δαχτυλιδιού με ένα “διπλό”!

               Από τη συλλογή του Bozikis μας άρεσε και η τσάντα με το λουστρίνι…


Bozikis

               … και βγαίνουμε από το σπίτι με ένα πανέμορφο peacoat παλτό, όπως αυτό το υπέροχο navy blue της GANT.


GANT

               Βεβαίως, η απολαυστική λιακάδα σημαίνει πως πρέπει αν προστατεύσουμε και τα ματάκια μας κι η νέα συλλογή της Ray-Ban στη Luxottica μας βομβαρδίζει με νέα σχέδια – εγώ, βέβαια, είμαι λίγο ρομαντική, οπότε προτιμώ ένα all time classic!

              


Ray-Ban sunglasses

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, ένας χαμηλός κότσος είναι η πιο ταιριαστή επιλογή για το σημερινό street look – οι μακρυμαλλούσες θα απολαύσετε την ευκολία που θα σας προσφέρει η αρχή με μία πλεξούδα! Εδώ να πω πως το ροζ χρώμα είναι προαιρετικό! :P

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like