Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Αυγούστου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσαροι του The K-Magazine! Ελπίζω να σας πετυχαίνω στη φάση όπου απολαμβάνετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο για να δούμε και τι θα φορέσουμε – αιώνιο γυναικείο ερώτημα, γαρ!

Για την Αθήνα:

                Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για αύριο στην Αθήνα, χωρίς εκείνες τις τρελές ζέστες του προηγούμενου διαστήματος, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για σας, εν Αθήναις κούκλες, θα μου άρεσε ένα chic look για αύριο με ένα παντελόνι στο μήκος του αστραγάλου σε ουδέτερο χρώμα σε συνδυασμό με ένα halter top – κι αν έχει και κεντητές λεπτομέρειες, ακόμα καλύτερα! – και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα τύπου satchel – χειρός με τη δυνατότητα προσθήκης λουριού για τον ώμο. Ολοκληρώστε με αξεσουάρ όπως κοντά σκουλαρίκια με κρυσταλλάκια, ασημένιο βραχιόλι και τσιμπιδάκια με στρας στα μαλλιά ή οποιοδήποτε αξεσουάρ της αρεσκείας σας.

Athens 27-8-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι που θα πνέουν το πρωί θα είναι βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου ενός μποφόρ και θα μεταβληθούν μέσα στη μέρα σε δυτικούς ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Κάτι παρεμφερές σκέφτομαι και για εσάς, φίλες καρντασίνες. Τολμήστε να δοκιμάσετε μία ολόσωμη chic φόρμα, μονόχρωμη ή και με pattern – η συγκεκριμένη που σας παρουσιάζω, αν και μονόχρωμη, μ’ έχει ενθουσιάσει, λόγω του «κοψίματός» της! Τα παπούτσια που επέλεξε η δεσποινίδα για το γούστο μου φαίνονται κάπως χοντροκομμένα, επομένως θα προτιμούσα κάτι αντίστοιχο με την πρόταση για την Αθήνα – κι αν θέλετε, τολμήστε λεπτομέρεια με φίδι! – και συνδυάστε το look με αντίστοιχή clutch bag. Στολίστε το λαιμό σας μ’ ένα μακρύ κολιέ με πέρλες – tip: τυλίξτε το δύο φορές για το ασύμμετρο εφέ – και τα αυτάκια σας με μακριά σκουλαρίκια που να ταιριάζουν με τα χρώματα της φόρμας.

Thessaloniki 27-8-2015

Τέλος, για τα μαλλιά σας θα μου άρεσε αν επιλέγατε να κάνετε έναν messy κότσο χαμηλά στο σβέρκο, δίνοντας σε όλην την εμφάνιση chic yet ανέμελη αίσθηση! Και φυσικά, είτε είναι κοντά τα μαλλιά σας είτε μακριά, μη διστάσετε να τα στολίσετε με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ της αρεσκείας σας!

Messy bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like