Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Μαρτίου

Εκεί που περνάμε μέρες όπου πραγματικά ο ήλιος μας ωθεί να εξορμήσουμε σε καφέ στη λιακάδα, σου έρχονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες και σου αλλάζουν την κοσμοθεωρία! Το καλό είναι πως ο Μάρτης φαίνεται να μας λυπάται και μας χαρίζει ηλιόλουστα χαμόγελα τα σαββατοκύριακα! Κάπως έτσι θα περάσει και αυτή η βδομάδα, οπότε μην απογοητεύεστε. Άλλωστε, δε θα σας άφηνα χωρίς τις απαραίτητες ενδυματολογικές προτάσεις για να είστε προετοιμασμένες, με ξέρετε πια!

               Τι καιρό αν περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις και σποραδικές βροχές θα κυριαρχήσουν αύριο, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα στα δυτικά, κεντρικά και νότια της χώρας. Επίσης αισθητά χαμηλότερη θα είναι η θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί μεταξύ 7°C και 13°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ. Το καλό είναι πως τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν κατά τις απογευματινές ώρες.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα slim υφασμάτινο παντελόνι είναι εξαιρετικό ως βάση για την εμφάνισή μας όταν οι καιρικές συνθήκες περιορίζουν τις επιλογές μας. Έτσι χαιρόμαστε που ο Tommy Hilfiger μας προσφέρει μία πρόταση που ταιριάζει για το γραφείο, τις επαγγελματικές μας συναντήσεις αλλά και τα ραντεβού μας μετά το ωράριό μας! Συνδυάζεται υπέροχα με ένα πουλόβερ που το στυλ “μαρινιέρα” μας φέρνει και πιο κοντά σε ανοιξιάτικη διάθεση!
Όπως επίσης ,μπορούμε να προμηθευτούμε ένα peacoat που μπορεί να μας καλύψει για όσο κρατούν οι… αναποδιές του Μάρτη – κι επενδύουμε σε ένα κομμάτι ζωής που θα μας φανεί χρήσιμο και για το φθινόπωρο!

             

               Νέες αφίξεις μας περιμένουν στα καταστήματα του Tsakiris Mallas κι ανάμεσα σ’ αυτές θα βρούμε κι υπέροχες ανοιξιάτικες low boots που εμπνέονται… από το Far West!
Μία τσάντα backpack είναι πρακτική και κομψή… δύο σ’ ένα! Θα βρούμε την κατάλληλη και πάλι στα ίδια καταστήματα!

         

               Η Swarovski μας περιμένει να μας παρουσιάσει το κατάλληλο για εμάς σετ κοσμημάτων για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας! Για αύριο ξεχωρίζουμε το μακρύ Lucky Goddess κολιέ, ένα ζευγάρι λιτά αλλά πάντα απαραίτητα stud σκουλαρίκια κι ένα elegant ρολόι!

             

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, είτε αυτά είναι μακριά είτε κάπως πιο κοντά, ένας χαμηλός messy κότσος αποδεικνύει πως προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια επάνω μας, ακόμη κι αν φαίνεται να βιαστήκαμε πριν βγούμε από το σπίτι!

           

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like