Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 29 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ο καιρός εξακολουθεί να μας κάνει νάζια με συννεφιές, βροχές και πού και πού μερικές αχτίδες ήλιου για να θυμόμαστε πως μπήκαμε στην άνοιξη! Αυτό, φυσικά δε μας περιορίζει και μπορούμε κι αύριο να κάνουμε όλες μας τις δουλειές και να απολαύσουμε τη βόλτα μας με στυλ! Αλά ας δούμε πρώτα τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αν κι η μέρα θα ξεκινήσει με αυξημένες νεφώσεις, αυτές σταδιακά θα αραιώσουν δίνοντας από το μεσημέρι κι έπειτα τη θέση τους στον ήλιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11°C έως 18°C, η υγρασία θα αγγίξει το 73% κι οι άνεμοι θα είναι η μόνη “παραφωνία” μέσα στη μέρα, καθώς θα πνέουν βόρειοι εντάσεως έως και 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να “παντρεύουμε” εκτός από τάσεις και… υφάσματα! Προτιμήστε, λοιπόν, ένα midi φόρεμα με στοιχεία πλεκτού και σατέν ή μετάξι και συνδυάστε το με ένα tweet jacket, ένα ζευγάρι γόβες με τετραγωνισμένο τακούνι και μία bucket τσάντα για τα προσωπικά σας είδη. Ένα μακρύ κολιέ θα εμπλουτίσει το look (ειδικά αν, όπως βλέπετε και παρακάτω, το φόρεμα έχει κλασσική λαιμόκοψη και είναι σε γήινη απόχρωση), μαζί με ένα λεπτό δαχτυλίδι στολισμένο με (ημι)πολύτιμη λίθο, ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια και το αγαπημένο σας bracelet βραχιόλι.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστη αναμένεται η μέρα και στη συμπρωτεύουσα, ενώ οι τιμές του υδραργύρου θα “παίζουν” μεταξύ 9°C και 16°C. Η υγρασία θα φτάσει ως το 74% κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί κι ασθενείς – δηλαδή έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

H pencil φούστα είναι μία κομψή επιλογή κατάλληλη τόσο για τη δουλειά, τα επαγγελματικά ραντεβού αλλά και μία βόλτα μετά από όλα αυτά για να ξεσκάσουμε. ΚΙ αν έχει και κάποια ιδιαιτερότητα όπως ένα κέντημα ή σούρες (που παραμένουν στη μόδα), ακόμη καλύτερα! Φορέστε τη με ένα κλασσικό πουκάμισο, ένα ζευγάρι sock boots και μία tote τσάντα, ενώ ένα δερμάτινο jacket θα κάνει λιγότερο αυστηρό το outfit. Αναδείξτε το κλασσικό πουκάμισο με ένα statement κολιέ, το οποίο θα σετάρετε με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια (τα stud είναι κι εδώ η ιδανική λύση!) κι ένα φαρδύ βραχιόλι με glitter effect.

Όπως είδατε από τις προτάσεις μας δεν παραλείψαμε την παρουσία των γυαλιών ηλίου. Τώρα που θα τον συναντούμε πιο συχνά όσο μπαίνουμε στην άνοιξη, αυτά είναι

ακόμη πιο απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας. Κι επειδή μπορεί η προστασία να πηγαίνει χεράκι χεράκι με το στυλ, αξίζει μία… ματιά (see what I did here?) στη νέα κολεξιόν γυαλιών ηλίου του Marc Jacobs!

Τέλος, για να κάνετε κατά ένα κλικ πιο ανέμελη την εμφάνισή σας, πάρτε ιδέα από την Prada για τα μαλλιά σας με την… αλογοουρά του αγοροκόριτσου, αφήνοντας μερικές τούφες να ξεφεύγουν από το λαστιχάκι ή το αξεσουάρ της επιλογής σας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like