Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Απριλίου

Έφτασε κι ο Απρίλης, αλλά φαίνεται πως προτού του παραδώσει τη σκυτάλη, ο Μάρτης του έδωσε εντολές να μας παιδέψει λίγο ακόμη! Όμως όχι, δεν πτοούμαστε! Η ντουλάπα μας περιμένει γι’ άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση! Οπότε, τι φοράμε αύριο, κορίτσια;

               First things first…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Παροδικές νεφώσεις θα παρατηρηθούν στην επικράτεια, οι οποίες θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα δυτικά της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα είναι σε ελαφρώς πιο χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με τις περασμένες ήμερες (μεταξύ 11°C και 17°C) κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Αυτή τη βδομάδα μας εμπνέουν τα Marks & Spencer και συγκεκριμένα αυτό το υπέροχο midi φόρεμα με τα μανίκια ¾. Ένα λευκό cropped jacket είναι μία ανοιξιάτικη προσθήκη προτού βγούμε από το σπίτι, μία πρόταση powered by Μarks & Spencer

                … το οποίο θα ταιριάξει εξαίρετα με ένα ζευγάρι ankle boots από τα Envie!

           


  Envie

              Οι γήινες αποχρώσεις του φορέματος και των παπουτσιών μας επιτρέπουν να παίξουμε με τα χρώματα σε άλλα κομμάτια της εμφάνισής μας. Οπότε… ετοιμάζουμε την τσάντα μας όπως όταν πηγαίναμε σχολείο. Μόνο που την κόκκινη Square O της Basileia της γεμίζουμε με χαρά – τόσο στυλάτη είναι, που δε θα την… ξεκρεμάμε από τον ώμο μας!

            


Basileia Square O bag

               Στην εμφάνισή μας είναι απαραίτητες οι πλανερές νότες και εν προκειμένω σε χρυσό. Γι’ αυτό κι η Πριγκιπώ έρχεται να μας κακομάθει γι ‘άλλη μία φορά με τις δημιουργίες της.

             

               Τέλος, μπορούμε να δώσουμε ένα wet look effect στα μαλλιά μας “τραβώντας” τα προς τα πίσω – wear it like Zendaya, δηλαδή!

           

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like