Υπέροχες βραδιές μας περιμένουν στον κήπο του K for Kiku

Το αγαπήσαμε μέσα στον χειμώνα με το ανατρεπτικό μενού που μας χάρισε απίστευτες στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης και τώρα … για τον πιο ωραίο μήνα της άνοιξης το K for Kiku στο Ψυχικό  μας προτείνει δείπνο στον ατμοσφαιρικό κήπο του! Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής οι ξεχωριστές γεύσεις της Nikkei κουζίνας βρίσκουν το καλοκαιρινό τους καταφύγιο στον απόλυτο προορισμό της γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας!

Η κομψή αισθητική  design μεταφέρεται στον κήπο του εστιατορίου με το ξύλο να κυριαρχεί και το μαύρο και το μοβ χρώμα να πρωταγωνιστούν. Τα καταπράσινα φυτά προσφέρουν τον απαραίτητο αέρα δροσιάς θυμίζοντας όαση στην καρδιά της Αθήνας και δίνοντας άλλο νόημα στα ανοιξιάτικα βράδια!

Στον κήπο του K for Kiku στο Ψυχικό η ιαπωνική και περουβιανή γαστρονομική κουλτούρα δημιουργούν ένα μοναδικό πάντρεμα γεύσεων. Πιάτα με εντυπωσιακά χρώματα τοποθετούνται στη μέση του τραπεζιού δίνοντας το σήμα για τη “μάχη” των chopsticks και την αρχή ενός απολαυστικού δείπνου. Δυνατές γεύσεις, σημαντικοί εκπρόσωποι της Nikkei κουζίνας, εναλλάσσονται και ιντριγκάρουν όλες τις αισθήσεις.
Οι εκλεκτές πρώτες ύλες επεξεργάζονται με απλές τεχνικές που όμως αναδεικνύουν τις μεστές γεύσεις των ξεχωριστών περουβιανών υλικών όπως οι ποικιλίες πιπεριάς και πατάτας που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Υγιεινή και ελαφριά, απόλυτα ταιριαστή με την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, η κουζίνα Nikkei είναι σαφώς πιο απλή από την ιαπωνική, όμως από το μενού δεν λείπουν και κάποια πιο ιδιαίτερα πιάτα με εξεζητημένες τεχνικές.

Το δείπνο συνοδεύεται ιδανικά με δροσερά κοκτέιλ που έχουν ως βασικά συστατικά τους τα sake και pisco,τα παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνία και του Περού. Τα premium ποτά συμπληρώνουν την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές, χωρίς όμως να λείπουν και οι εξαιρετικές ετικέτες  κρασιού από τον ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα.

Ο κήπος του KforKiku μας προσκαλεί να τον ανακαλύψουμε, προσφέροντάς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής αισθητικής! Εσείς θα αντισταθείτε σε αυτή την πρό(σ)κληση;

You may also like