Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! ΟΚ, αδυνατώ να συνειδητοποιήσω απόλυτα πως είμαστε στα μισά του Οκτώβρη! Να δείτε που θα ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα κι εγώ χαμπάρι δε θα πάρω!

Ευτυχώς, όμως, ο Οκτώβρης είναι καλός μαζί μας. Μπορεί οι θερμοκρασίες να έχουν μειωθεί, αλλά ο ήλιος θα μας τιμήσει και αύριο με την παρουσία του! Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τι θα συναντήσουμε αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με λιακάδα θα ξυπνήσετε αύριο, εν Αθήναις φίλες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 19°C και 25°C. Λίγο πιο ψυχρή θα κάνουν την ατμόσφαιρα οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν καθ’ όλην τη διάρκεια της μέρας, αλλά θα είναι ευτυχώς ασθενείς – έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Το καρό επανέρχεται δυναμικά αυτή τη σαιζόν, οπότε δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στην αγαπημένη σας plaid φούστα! Καθώς σιγά σιγά κάνουν διακριτικά την εμφάνισή τους τα λεπτά μαλλινάκια, επιλέξτε μία ανάλογη μπλούζα – ιδανικά να περιέχει και κάποια λεπτομέρεια, όπως δαντέλα σύμφωνα με τις προτάσεις του Oscar de la Renta, για να κάνει λίγο πιο girlie το look. Γιατί να το κάνει girlie; Για να εξισορροπηθεί με το αγαπημένο σας biker jacket – αυτά τα μπουφάν είναι η απόλυτη επιλογή όταν ο καιρός δεν είναι ακόμη για βαριά πανωφόρια! Ένα ζευγάρι μποτίνια με κάποια ιδιαιτερότητα, όπως οι αγκράφες και μία κομψή τσάντα ώμου κι είστε σχεδόν έτοιμες… αφότου έχετε στολίσει τα αυτάκια σας κι έχοντας αξιοποιήσει τις οδηγίες της δικής μας Εύης Τσανάκα για να κατακτήσετε το απαλό μακιγιάζ σε συνδυασμό με ένα έντονο κραγιόν! Γιατί to girlie rock είναι ΠΑΝΤΑ λατρεμένο!

Αν τυχόν θέλετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας σε ό,τι αφορά τα μάλλινα, τότε εμπνευστείτε από τη Falconeri, με τη νέα κολεξιόν να προτείνει από vintage και “café society” έως “boyish” αύρα στις εμφανίσεις μας!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με ήλιο θα απολαύσουμε τη μέρα κι εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 17°C και 23°C. Βόρειοι άνεμοι (επίσης ασθενείς, έως 2 μποφόρ) θα πνέουν κι εδώ, με τη διεύθυνσή τους να αλλάζει σε νότια κατά τις απογευματινές ώρες.

Τι προτείνουμε;

                Τι κι αν είμαστε Βορράς κι άρα κάπως πιο δροσερά εδώ πάνω; Μία midi φούστα είναι πάντα ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε μας εμφάνιση! Συνδυάστε τη με ένα απλό T-Shirt με στάμπα, ενώ από επάνω μπορείτε να φορέσετε σαν πανωφόρι μία μάλλινη ή φούτερ ζακέτα. Το τετράγωνο τακούνι στα παπούτσια είναι μία τάση που θα τη δούμε αρκετά αυτό το χειμώνα, οπότε ένα ζευγάρι γόβες από βελούδο όπως συστήνει ο Jimmy Choo θα δώσουν έναν ξεχωριστό αέρα στην εμφάνισή σας και μία τσάντα χειρός με έντονους κρίκους (η Roksanda παίζει με το ξύλο) θα τη συμπληρώσει εξαιρετικά! Ένα ζευγάρι stud σκουλαρικάκια στα αυτιά, ένα μακιγιάζ που παίζει με τις αποχρώσεις burgundy κι είστε έτοιμες!

Αν ψάχνετε για εναλλακτική αντί για ζακέτα, τότε ρίξτε μια ματιά στη νέα συλλογή της Pinko… σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις επιλογές που προτείνει σε jackets!

`Το φθινόπωρο είναι (από κάθε άποψη) εποχή ανανέωσης. Αν τυχόν σκέφτεστε για κάτι διαφορετικό στο hair styling σας, τότε θα έπρεπε να δώσετε μία ευκαιρία στο καρέ aka bob κούρεμα. Θα διαπιστώσετε πως… μόνο βαρετό δεν είναι, αρκεί να έχετε φαντασία!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like