Γιατί οι “όμορφες” γυναίκες είναι single;

Υπάρχουν αμέτρητα άρθρα, θεωρίες και ιδέες όπου όλοι προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο μυστήριο αυτού του κόσμου που δεν είναι άλλο: γιατί οι όμορφες γυναίκες είναι μόνες; Όπως και στα περισσότερα μυστήρια, δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις για αυτό το αιώνιο αίνιγμα.

Σε αυτό το άλυτο ζήτημα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε βάθος εμπειρίας και αυτό επειδή είμαστε περικυκλωμένοι από γυναίκες που όχι μόνο είναι πανέμορφες αλλά είναι και έξυπνες, πνευματώδεις, αστείες με διάθεση αυτοσαρκασμού και πάνω απ’ όλα γυναίκες που πατούν τα πόδια τους στη γη και όχι στα σύννεφα. Τα έχουν όλα –και για να μην μας παρεξηγήσετε, όχι μόνο ομορφιά – αλλά παρόλ’ αυτά είναι single.

Αυτές οι γυναίκες προχωρούν στην καριέρα τους, είναι καλές φίλες και έχουν αυτογνωσία. Δυστυχώς όμως ουκ ολίγες φορές έχει χρειαστεί να δώσουν απάντηση στο πιο ενοχλητικό ερώτημα του κόσμου που δεν είναι άλλο από το «Γιατί είσαι μόνη». Ιδού λοιπόν οι λόγοι!

Αρνείται να βγει ραντεβού απλά και μόνο …για το ραντεβού

Αυτές οι γυναίκες δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους και την ενέργειά τους για να βγουν ραντεβού με έναν άντρα με τον οποίο δεν βλέπουν τους εαυτούς τους για πολύ καιρό. Αισθάνονται πώς είναι χάσιμο χρόνου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι μέτριο. Αντ’ αυτού θα προτιμήσουν να προπονηθούν στο γυμναστήριο ή να κάνουν καμιά μάσκα ομορφιάς. Είναι επιλεκτικές με απλά λόγια.

Το νόημα δεν βρίσκεται στο σεξ

Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε όλοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η γενιά μας είναι εξοικειωμένη με το περιστασιακό σεξ, την ελεύθερη σχέση, το σεξ δηλαδή που δεν «δεσμεύει κανέναν.» Μια γυναίκα όμως με τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανέναν τύπο απλά και μόνο για να κάνει σεξ. Είναι κάτι που πάει κόντρα με τις αρχές και τα πιστεύω της. Προτιμά να κάνει σεξ με κάποιον για τον οποίο θα έχει αισθήματα.

Δεν ψάχνει κανέναν άντρα να της καλύψει τα κενά

Σε νεαρή ηλικία, ενστικτωδώς επικεντρωνόμαστε σε ορισμένους τομείς της ζωής μας. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει συνήθως: την καριέρα, την οικογένεια, την υγεία, τις ρομαντικές σχέσεις και τους φίλους. Τι γίνεται αν κάποιος τομέας πάει πίσω; Η γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν θα τα βάψει μαύρα ούτε και θα αγχωθεί. Η ζωή της είναι πλήρης και δεν πρόκειται να υποκύψει στην πίεση του χρόνου για να συμβιβαστεί απεγνωσμένα με κάτι που δεν της λέει απολύτως τίποτα.

Φαίνεται να τα έχει όλα

Η δήλωση αυτή μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη, αλλά είναι αλήθεια. Οι άντρες δεν είναι ανόητοι. Όταν ένας άντρας συναντά μια τέτοια γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι είναι σημαντική. Δεν θα βρει κάποιο μειονέκτημα να της προσάψει μετά από δυο εβδομάδες. Έχει ομορφιά, μυαλό και μια λαμπερή προσωπικότητα. Το ραντεβού με μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μελλοντική σύζυγος μπορεί να τρομάξει έναν άντρα. Τον αναγκάζει να σκεφτεί αν θέλει να δεσμευτεί ή όχι. Έτσι δυστυχώς, για αυτή τη γυναίκα, οι περισσότεροι άντρες είναι «λίγοι» μπροστά σε εκείνη.

Ξέρει πολύ καλά τι θέλει

Έχει μάθει πολλά από το παρελθόν και ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο μέλλον. Έχει κουραστεί να κάνει «εξαιρέσεις» για άντρες μου μένουν ακόμη με την μαμά τους και φαίνεται να το απολαμβάνουν. Θέλει κάποιον ανεξάρτητο, επιτυχημένο και ευτυχισμένο, όπως ακριβώς εκείνη! Ο κατάλογος με τους άντρες που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πραγματικά μακρύς αλλά δεν σκοπεύει να το διαπραγματευτεί ή να βάλει νερό στο κρασί της. Αρνείται να συμβιβαστεί.

Πηγή:baby.gr

Featured image: unsplash.com/@jblesly

You may also like