Η «ακίνητη» γυμναστική της Halle Berry είναι ό,τι πιο δυνατό έχουμε δει τελευταία

H Halle Berry είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός και πρώην μοντέλο που έχει λάβει στο παρελθόν πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Emmy, μίας Χρυσής Σφαίρας κι ένα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Monster’s Ball (2001). Παραμένει μέχρι και σήμερα η πρώτη και μοναδική Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Το εντυπωσιακό βιογραφικό της συμπληρώνει και η αγάπη της για την ευεξία και τη γυμναστική, γεγονός που αποδεικνύει τις Παρασκευές, όταν ανεβάζει τα γνωστά της πλέον #FitnessFriday στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, για αυτήν την εβδομάδα και παρέα με τον γυμναστή της, Peter Lee Thomas, επιδίδεται στο αγαπημένο της «ακίνητο» πρόγραμμα γυμναστικής κι αποδεικνύει πως στα 51 της χρόνια έχει ένα σώμα που γυναίκες κάθε ηλικίας θα ζήλευαν.

Στη δημοσίευση της περιλαμβάνονταν μερικές κινήσεις, κάθε μία από τις οποίες σημείωσε ότι πρέπει να κρατήσουμε από 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό ή και περισσότερο εάν η φυσική μας κατάσταση το επιτρέπει.

«Υπάρχει πολλή δύναμη στην ακινησία. Πιστεύω ότι το να έχεις την ικανότητα να είσαι ακίνητος και ήρεμος στις πιο αγχωτικές καταστάσεις σε κάνει δυνατό και σε ενδυναμώνει… Αυτές οι ασκήσεις δε σε βοηθούν μόνο με τη σωματική σου δύναμη και αντοχή, αλλά επίσης ενθαρρύνουν την ψυχική σου δύναμη και σε βοηθούν να έχεις πρόσβαση στην εσωτερική σου δύναμη.», έγραψε η ηθοποιός σε ένα από τα post της.

Δείτε τις ασκήσεις που ακολουθούν, ώστε να εμπνευστείτε για να δοκιμάστε κι εσείς το εναλλακτικό «ακίνητο» πρόγραμμα γυμναστικής της Halle Berry:

You may also like