Η Anne Hathaway ανακοινώνει ότι παίρνει βάρος για να προλάβει τους body shamers

Ο κόσμος του ίντερνετ μπορεί να αφήσει κακά ή προσβλητικά σχόλια κάτω από μία φωτογραφία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει στην ψυχολογία του ατόμου που την ανέβασε. Η Anne Hathaway, για να προλάβει τους μελλοντικά κακεντρεχείς, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που περιλαμβάνει ένα βίντεο από την προετοιμασία της για έναν καινούργιο ρόλο.

Στο βίντεο, βλέπουμε να προπονείται για χάρη ενός νέου ρόλου, έχοντας προσθέσει ήδη κάποια κιλά στο σώμα της. Η περιγραφή γράφει «Παίρνω βάρος για έναν ρόλο ταινίας και πάει καλά. Προς όλους όσους πρόκειται να μου κάνουν fatshame τους επόμενους μήνες, δεν είμαι εγώ [το πρόβλημα], είστε εσείς. Ειρήνη» κι έτσι έδωσε την καλύτερη απάντηση προκαταβολικά σε κάθε πιθανό κακόβουλο σχόλιο.

Η Anne Hathaway που πριν δύο χρόνια έγινε μαμά έχει αναφερθεί πολλές φορές στην υγιή εικόνα του σώματος και στην πίεση που δέχονται οι νέες μαμάδες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Δεν υπάρχει ντροπή στο να παίρνεις βάρος κατά την εγκυμοσύνη (ή όποτε). Δεν υπάρχει ντροπή εάν σου πάρει παραπάνω καιρό να χάσεις το βάρος (εάν θέλεις να το χάσεις). Δεν υπάρχει ντροπή στο να κάνεις τα τζην σου σορτς γιατί τα τζην του περσινού καλοκαιριού είναι υπερβολικά μικρά για τα πόδια αυτού του καλοκαιριού. Τα σώματα αλλάζουν. Τα σώματα μεγαλώνουν. Τα σώματα μικραίνουν. Όλα είναι αγάπη (και μην αφήσετε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό)», είπε σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Photo credits 

You may also like