Η Elena Bonham Carter στην 3η σεζόν του «The Crown»

Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί… Το Netflix τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες δουλειές σε σειρές, η κάθε μία διαφορετική από την άλλη και με μία ποικιλία που πραγματικά δε γίνεται να μη βρεις αυτή που σ’ αρέσει στο πρόγραμμά τους. Το «The Crown», λοιπόν ανήκει σε αυτές και μάλιστα έφτασε μέχρι την ίδια τη Βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία και παρακολούθησε την πρώτη σεζόν.

Tον Ιανουάριο άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα νέα για τη συμμετοχή της Elena Bonham Carter στη διάσημη σειρά, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι από το δίκτυο. Στις 3 Μαΐου, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη της ηθοποιού στο cast του «The Crown» για την 3η και 4η σεζόν. O ρόλος που θα αναλάβει είναι αυτός της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

«Δεν είμαι σίγουρη για ποιο πράγμα είμαι πιο τρομοκρατημένη – για το να αποδώσω όπως αρμόζει στην Princess Margaret ή για το ότι ακολουθώ τη Vanessa Kirby. Το μόνο πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα είμαι πιο κοντή από τη Vanessa.», δήλωσε η Carter.

Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο Tobias Menzies  («Game of Thrones», «Outlander») θα εμφανιστεί στο ρόλο του Πρίγκιπα Φιλίππου, ενώ ο Jason Watkins θα παίξει τον Πρωθυπουργό Harold Wilson.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτή τη σειρά», είπε ο Atkins σε δήλωσή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επόμενες σεζόν θα γυριστούν μαζί αυτό το καλοκαίρι αλλά κατά πάσα πιθανότητα η 3η σεζόν δε θα προβληθεί πριν το 2019.

 

You may also like