Η Emirates κατακτά τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας του κόσμου του Trip Advisor

 Η Emirates είναι η πιο πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία, έχοντας αποσπάσει 5 βραβεία:Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Παγκοσμίως, Κορυφαία Αεροπορική Εταιρία για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Καλύτερη Οικονομική Θέση, Καλύτερη Πρώτη Θέση, ενώ έχει αναδειχθεί στο Top 10 των Καλύτερων Αεροπορικών Εταιριών του Κόσμου

Η Emirates αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική του κόσμου στα πρώτα Travelers’ Choice® Awards for Airlines του Trip Advisor. Η εταιρία σάρωσε τα βραβεία, αφού κατέκτησε, εκτός από το μεγάλο βραβείο, τέσσερις ακόμη διακρίσεις: Αυτή της κορυφαίας μεγάλης αεροπορικής εταιρίας για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αυτή για την Kαλύτερη Oικονομική αλλά και για την Καλύτερη Πρώτη Θέση, ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στο Top 10 των καλύτερων αεροπορικών εταιριών του κόσμου.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που, στο πλαίσιο των εμβληματικών Travelers’ ChoiceAwards, το TripAdvisor παρουσίασε μια κατηγορία ειδικά αφιερωμένη στις αεροπορικές εταιρίες. Τα βραβεία σκοπό έχουν να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, βάσει της ποσότητας και της ποιότητας των βαθμολογιών που έχουν λάβει από τους χρήστες της πλατφόρμας ανά τον κόσμο, εντός μιας περιόδου 12 μηνών.

Ο Sir Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βραβευθήκαμε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο από, στα Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 στο Trip Advisor. Το γεγονός ότι τα βραβεία αυτά προέρχονται από αμερόληπτες κριτικές και αξιολογήσεις, αποτυπώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επιβάτες μας. Θέλουμε η Emirates να συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ταξιδιωτών. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προϊόντα και υπηρεσίες σε όλες τις θέσεις, γι’ αυτό οι άνθρωποί μας δουλεύουν σκληρά και με την καρδιά τους, ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας τόσο στον αέρα, όσο και στο έδαφος, κάθε μέρα».

Ο Bryan Saltzburg, Γενικός Διευθυντής του Trip Advisor Flights, τόνισε πως «Η βράβευση της Emirates ως κορυφαίας αεροπορικής εταιρίας στον κόσμο από την κοινότητα του Trip Advisor τιμά ιδιαιτέρως την εταιρία και έρχεται ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης της στο να προσφέρει φανταστικές εμπειρίες στους επιβάτες της».

Η Emirates είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, με ένα δίκτυο που έχει επεκταθεί τόσο, που πλέον προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 155 προορισμούς σε 83 χώρες, ανά τις έξι ηπείρους. Ο στόλος της είναι ένας από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στον κόσμο, ενώ είναι η μόνη εταιρία της οποίας ο στόλος αποτελείται αποκλειστικά από Airbus Α380 και Boeing 777.

Enjoy a preview of our new look @Airbus A380 Onboard Lounge at ITB Berlin 2017.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emirates (@emirates) στις

photos by @emirates

You may also like