Η Nikon κλείνει τα 100 χρόνια και λανσάρει τα πιο εμπνευσμένα επετειακά προϊόντα που έχετε δει

Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα… Τα θέλουμε όλα!

Αν υπάρχουν εταιρείες που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το brandnameτους με το προϊόν που παράγουν, τότε σίγουρα σε αυτές ανήκει και η Nikon. Πολλές δεκαετίες ποιότητας, δημιουργικότητας αλλά και ιστορίας κρύβονται πίσω από την ιαπωνική πολυεθνική με έδρα το Tokio, που ειδικεύεται σε προϊόντα οπτικής και απεικονίσεων, δεκαετίες και που φέτος έρχονται να ολοκληρώσουν 100 χρόνια δράσης για ένα εικονικό brand.

Ακριβώς για να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια, η Nikonλανσάρει για το κοινό, που την αγκάλιασε και τη συντροφεύει στην πορεία της μέχρι στιγμής, μία σειρά από επετειακά προϊόντα που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε λάτρη του είδους. Η λίστα ξεκινά με την κάμερα D5 που ενσωματώνει όλη την κληρονομιά του flagship μοντέλου του 1959 «NikonF» και συνεχίζει με την D500, εμπνευσμένη από τη «Nikon DXSLR» του 1999.

Μαζί λανσάρονται ειδικοί, επετειακοί φακοί και κιάλια αλλά και μία ίσως ακόμα πιο εντυπωσιακή «Special Collection», αποτελούμενη από δερμάτινα λουριά, μία μινιατούρα της Nikon F και καρφίτσες με τα πιο θρυλικά μοντέλα της Nikon. Αυτό που κλέβει, όμως, τις εντυπώσεις είναι χωρίς αμφιβολία μία δημιουργία αποκλειστικά από Swarovski του πρώτου μοντέλου που έφτιαξε ο κατασκευαστής Nippon Kogaku KK για την εταιρεία το 1946, του λεγόμενου «Nikon I».

Για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε προϊόν, επισκεφθείτε τη σελίδα της Nikon.

You may also like