Η Helen Mirren θέλει να επιστρέψει στη συνέχεια του Fast & Furious

Ε και ποιος δε θέλει, βασικά;

Όταν αναφερόμαστε στην Helen Mirren, το πλούσιο βιογραφικό της μιλάει από μόνο του. Πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα, με λαμπρή καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, που έχει καταφέρει να κερδίσει με τις εξαιρετικές της ερμηνείες πολλές υποψηφιότητες και μία νίκη στα βραβεία Όσκαρ (2007), τέσσερα βραβεία BAFTA, τρεις Χρυσές Σφαίρες, τέσσερα Primetime Emmy Awardsκαι ένα Tony. Είναι μία από τις μόλις 14 ηθοποιούς και συνολικά 23 που έχουν κατακτήσει το Triple Crown of Acting, ένα βραβείο για τους ηθοποιούς που έχουν κερδίσει Academy Award, Emmy Award και Tony Award στις κατηγορίες υποκριτικής.

Ανάμεσα στις δουλειές που έχει αναλάβει κατά καιρούς είναι και η συμμετοχή της στο franchise του Fast&Furious, που, αν και μικρή, άφησε τον αντίκτυπό της. Η Mirren είχε δηλώσει λίγο πριν ότι είναι fan των ταινιών κι αμέσως κατοχύρωσε το ρόλο της Magdalene Shaw στο «The Fate of the Furious», γιατί, ποιός δε θα ήθελε την Helen Mirren στην παραγωγή του;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Yahoo,η ηθοποιός δήλωσε ότι θα της άρεσε να επιστρέψει στην επόμενη ταινία του franchise, λέγοντας «Ελπίζω (να είμαι). Θα το ήθελα πολύ. Θα ήταν τέλειο. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα.». Αυτή τη φορά, όμως, θέλει να δει τη Shaw σε μεγαλύτερη δράση «Αυτή τη φορά, σίγουρα. Οπωσδήποτε. Απαραίτητη, αντί να είναι κολλημένη (στο πίσω κάθισμα).»

Οι μόνοι ηθοποιοί που έχουν επιβεβαιωθεί, μέχρι στιγμής, είναι ο Vin Diesel, η Jordana Brewster, ο Tyrese Gibson και ο Lucas Black. Η ταινία «Fast& Furious 9» έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

You may also like