Λέμε “ναι” στα primer

Λέμε ναι ή όχι στο primer; Ιδού η απορία. Πως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα, εάν πρώτα δεν διευκρινίζαμε τι κάνει αυτό το προϊόν; Και όχι, δεν μιλάμε για ακόμα μπουκαλάκι που πρέπει να προμηθευτούμε, γιατί το επιτάσσει η μόδα.

Τι κάνει το primer;
Λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας έναν ομοιόμορφο καμβά χωρίς πόρους, λιπαρότητα, και ξηρότητα. Κάτι που βοηθάει στη διάρκεια του μακιγιάζ. Έτσι το makeup, δεν θα σπάσει, δεν θα απορροφηθεί από την επιδερμίδα, δεν θα λασπώσει και θα δείχνει αψεγάδιαστο ακόμα και μετά από ώρες.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε όσες χρησιμοποιούν τακτικά makeup στην καθημερινότητά τους, για πολλές ώρες. Δεν αφαιρεί την γυαλάδα. Αυτό που κάνει είναι να ρυθμίσει την λιπαρότητα της επιδερμίδας και να λειάνει τους  πόρους, ώστε να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά που θα βοηθήσει το makeup να στρώσει καλύτερα.

  1. Απολεπίζει και καθαρίζει τους πόρους, δημιουργώντας μια τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Χρησιμοποιείστε το καθημερινά για τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα, ρυθμίζει με βιολογικό τρόπο το σμήγμα, προλαμβάνει τους φαγέσωρες και αποκαθιστά την λάμψη του δέρματος. (bioderma)
  2. Το πρώτο καλλυντικό προϊόν με ιδιότητες make up! Εμπλουτισμένο με βιοενεργά συστατικά και silicone-free σύνθεση, το Perfect Canvas, χρησιμοποιείται μετά την κρέμα. Χαρίζει στην επιδερμίδα λεία, σφριγηλή και νεανική όψη εξασφαλίζοντας ένα ματ αποτέλεσμα και αποτελώντας έτσι τον απόλυτο «καμβά» για ένα επιτυχημένο make up. Μετά την ενυδατική κρέμα, εφαρμόστε 2-3 σταγόνες στα άκρα των δακτύλων και στη συνέχεια πιέστε πάνω από το πρόσωπο και το λαιμό μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
    Συνεχίστε με το make up ή την κρέμα BB σας. (REN)
  3. Σύνθεση με βάση το νερό που απορροφάται πολύ γρήγορα και περιέχει πολυμερή υψηλής τεχνολογίας που μειώνουν την εμφάνιση των πόρων. Το Lock-it Hydrating Primer έχει ελαφριά σύνθεση και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα foundations μεγάλης διάρκειας και υψηλής κάλυψης να απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως αλόη, τζοτζόμπα και καριτέ, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας αψεγάδιαστη όψη. (KatVonD)
  4. Το best-selling primer της Smashbox, βγαίνει σε μορφή stick για το απόλυτο ματ αποτέλεσμα και έλεγχο της γυαλάδας με διάρκεια 12 ωρών. Το Iconic Primer Stick μέσα σε δευτερόλεπτα σβήνει τις γυαλάδες, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ. Κατάλληλο για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

5.Βάση προσώπου με υφή σιλικόνης που δίνει ομοιομορφία, λειαίνει και σβήνει πόρους και ατέλειες. Χωρίς χρώμα, αυτή η βάση λιώνει τέλεια στο δέρμα και χαρίζει φωτεινότητα και φρεσκάδα. Βάση που χρησιμοποιείται μόνη της ή πριν από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ προσώπου, όπως πούδρα, bronzer, BB και make up. (Too Faced)

  1. Η στιγμιαία επαγγελματική βάση Stay Flawless λειτουργεί σαν μαγνήτης, σταθεροποιεί το make up για 15 ώρες φρεσκάδας και τελειότητας και το μετατρέπει ίσως στο καλύτερο primer της αγοράς. Περάστε αυτή την πρωτοποριακή βάση σε στικ κατευθείαν πάνω στο δέρμα, στη συνέχεια απλώστε αμέσως το make up από πάνω, ενοποιώντας τις δύο υφές με τα δάχτυλα.

 

You may also like