Μια ανατρεπτική παρουσίαση για εκπαιδευτικούς και γονείς

Οι Εκδόσεις Διόπτρα και ο Ιανός προσκαλούν γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ανατρεπτική παρουσίαση την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοπωλείου Ιανός. Η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά θα αναζητήσει τις απαντήσεις στους προβληματισμούς παιδιών και γονιών μέσα από μια συζήτηση με δύο εκπαιδευτικούς και μια ψυχολόγο με αφορμή την κυκλοφορία των νέων τους βιβλίων για την οικογένεια.

Η Σοφία Ανδρεοπούλου, ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Μαμά Φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου», μας δείχνει πώς να κοιτάξουμε με θάρρος τις φοβίες μας και με σταθερά βήματα να τις ξεπεράσουμε βοηθώντας και τα παιδιά μας να κάνουν το ίδιο. Η Ουρανία Τουτουντζή, εκπαιδευτικός και συγγραφέας του βιβλίου «Δώσε του μια, να πάει ψηλά», μοιράζεται πρακτικές συμβουλές για να γίνουν τα παιδιά μας καλύτεροι και σοφότεροι άνθρωποι. Η Μαρίνα Ψιλούτσικου, συγγραφέας του βιβλίου «Ως πότε θα διαβάζω;», μετατρέπει τη μάθηση από καταναγκαστικό έργο σε ευχάριστη διαδικασία και προτείνει τρόπους που θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα.
Ελάτε, λοιπόν, όλοι στον Ιανό, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, ώστε να ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας συναρπαστική!

Βιβλιοπωλείο Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα

 

Πηγή: http://www.talcmag.gr

You may also like